• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP-HDP şer ittifakı ERHAN GÜLENÇ

CHP-HDP şer ittifakı

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.06.2018, 00:00

Yazıklar olsun!... CHP'nin yaptıklarına diyecek başka bir söz yok. Atatürk'ün kurduğu parti, resmen PKK'nın uzantısı HDP'nin peşine takılmış gidiyor. PKK-HDP yandaşı seçim bildirgesinin ardından Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce için düzenledikleri mitingde Atatürk posterleri ile HDP flamaları ve Kürdistan yazılarını yan yana getirdiler. Resmen Atatürk'ün emanetine ihanet ettiler. İşin kötüsü her geçen gün etmeye de devam ediyorlar. İktidara geldiklerinde bu ihanetlerin daha büyüğünü yapma sözü bile veriyorlar.

KANDİL OPERASYONUNA KARŞI

Son büyük skandala CHP'nin Manisa Milletvekili olan Meclis Grup Başkan Vekili Özgür Özel, imza attı. Daha 3-5 gün önce Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK'nın merkezi konumundaki Kandil'e başlattığı operasyonu eleştiren ve "Bu harekat seçim için yapılıyor.
Hem Kandil'de terörist kalmadı ki operasyona gerek yok" diye açıklama yapan Özgür Özel efendi şimdi de canlı yayında Muharrem İnce'nin seçilmesi halinde HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş'ı Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapacağını ilan etti. Ayrıca "HDP'liler kendi partilerinden bir Cumhurbaşkanı Yardımcısına veya Bakanlarına oy veriyor olmanın motivasyonuyla sandığa gitmeli" dedi.
Yani, bir taraftan Mehmetçiğin PKK'lı teröristlerle mücadele etmesine karşı çıkarken diğer yandan PKK'nın uzantısı olan ve "Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz" diyen Demirtaş'ı devlet yönetimindeki 2. koltuğa oturtma hezeyanına kapıldılar. Üstüne PKK eklentilerine, Bakanlık koltuğu da vereceklerini söyledi.
Cumhuriyet'e bundan büyük bir ihanet olabilir mi? Özgür Özel'e sorsanız "Ben Atatürkçüyüm, Cumhuriyetçiyim" iddiasında bulunur. Bir de "Teröre karşıyım" falan da demeye kalkar. Aynen Necip Fazıl'ın dediği gibi iktidarın düşmesi şartıyla memleketin de düşürmeye bile razılar...Ayıp ayıp...

MİLLET HESAP SORACAK

Özgür Özel efendi!
Atatürk, bu ülkeyi siz PKK'nın uzantılarını devlet yönetimine getirin, ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne düşman olanları Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapın, bakan yapın diye kurmadı... Ama merak etmeyin bu ülkenin bilinçli vatandaşları, sizin bu gerçek yüzünüzü çok iyi görüyor. 12 seçimdir size iktidar vizesi vermedi, 24 Haziran'da da vermeyecek.
Milletten yine hakettiğiniz tokadı yiyeceksiniz.
Bu millet size, PKK'nın uzantısı HDP'yle şer ittifakı kurmanın bedelini mutlaka ödetecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA