• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aziz Başkan seni rezalette mi geçecekler? ERHAN GÜLENÇ

Aziz Başkan seni rezalette mi geçecekler?

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.11.2018, 00:00

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu hangi danışmanı veya hangi arkadaşı, nasıl motive ediyor bilmiyorum... Ama çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. İzmir'de yaşanan kent rezaletleri ortada. Ama Aziz Başkan, giderayak özgüven patlaması yaşıyor ve "Yeni gelecek belediye başkanının beni geçmesi lazım" gibi tuhaf açıklamalar bile yapabiliyor.
Yahu Başkan!
Senin İzmir'e yaptığın kötülükler ortada...
16 senede bir çöp tesisi bile yapamadın şu kente. Körfez temizliği konusunda da İzmirliyi nasıl kandırdığın her geçen gün daha iyi anlaşılıyor.
Daha bir kaç ay öncesine kadar kötü kokudan akşamları evimizin pencerisini açamıyorduk.
Havalar soğumasaydı büyük ihtimalle hala da açamayacaktık.
Körfez, daha 3-4 gün önce akan kanalizasyon atıkları yüzünden çıkan deniz maruluyla adeta bir çayıra döndü. Körfez'e dün de Üçkuyular'dan oluk oluk kanalizasyon akmaya devam etti.

ASFALYALARI ATTIRMA

Başkan!
Lütfen Yeni Asır'ın bugünkü manşetini önüne koy ve bir özeleştiri yap...
'Yüzülebilir Körfez' diye diye İzmir'i düşürdüğün hal işte bu...
Ne yani, nasıl geçecek yeni Başkan seni?
Sen, yüzülecek sözü verdiğin Körfez'e kanalizasyon sularının bir kısmını akıtıyorsun... Yeni gelecek Başkan da seni geçmek için İzmir'in tüm pisliğini mi Körfez'e boşaltsın?
Demek istediğin bu mu?
Lütfen, yaşanan bu rezaletler ortadayken giderayak bir de 'Gelen başkan beni geçmek zorunda' deyip İzmirlilerin asfalyalarını daha da attırma...

ATA'YA YAPILAN BU AYIP ARTIK BİTSİN!

İzmir'de CHP'li belediyelerin maalesef Atatürk'ün heykel ve anıtlarına karşı yaptıkları artık sabırları taşırdı.
Ya kafalarına göre Atatürk'ün heykel ve anıtları yıkıyorlar ya da diktikleri heykellerde Atatürk'ü öyle bir tasvir ediyorlar ki, ortaya Ulu Önder'e hiç benzemeyen bir görüntü çıkıyor...
Seferihisar Belediyesi ve en son Buca Belediyesi'nin ilçelerine diktikleri heykellere bakınca, insan ister istemez bir heykeli Atatürk'e bu kadar benzetememek için özel bir çaba gösterildiğini bile düşünüyor.

DÜZENLEME YAPILSIN

Benim buradan devlet yöneticilerine bir önerim olacak. Lütfen, Atatürk heykel ve anıtlarının yapımıyla ilgili bir düzenleme yapılsın, bu iş bir kural ve standarda bağlansın. Her önüne gelen Seferihisar ve Buca Belediyeleri gibi Ulu Önder'le hiç alakası olmayan heykelleri Atatürk Heykeli diye kentlerin göbeğine dikemesin.
Ayrıca İzmir'deki CHP'li belediyeler gibi her kafasına esen de kentin sembolü olmuş Atatürk heykel ve anıtlarını canı öyle istediği için yıkamasın.
Ata'ya yapılan bu ayıp bitsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA