• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Terör ittifakına da ilk darbeyi sen vur İzmirli! ERHAN GÜLENÇ

Terör ittifakına da ilk darbeyi sen vur İzmirli!

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.03.2019, 00:00

Her seçim için 'en önemli seçim' ifadesi kullanılır. Ancak, bu seçim gerçekten tüm seçimlerden önemli bir hale geldi. Çünkü, bu seçimde bir anlamda 'Türkiye'nin bekası' oylanacak.
Ana muhalefet partisi CHP ile İP'nin terör örgütünün uzantısı HDP'yle seçim ittifakı kurması, maalesef PKK'ya ilk kez batı şehirlerine güçlü bir şekilde yerleşme fırsatı sundu.
Atatürk ve Cumhuriyet'e bağlılığıyla ön plana çıkan İzmir'de bile HDP'nin, dolayısıyla da PKK'nın onayıyla Büyükşehir Belediye Başkan adayı çıkarıldı.
PKK'nın hendekler kazıp Türkiye'yi iç savaşa sürüklemek için kudurduğu bir dönemde terör destekçisi Sur Belediyesi'ne kayyum atanmasını 'darbe' olarak nitelendiren ve "Asıl şimdi tankların üzerine çıkma zamanı" diyen Tunç Soyer, Atatürk'e bağlılıktan taviz vermeyen İzmirliye başkan adayı olarak dayatıldı. Bayram eden HDP'liler de dört koldan Soyer'e destek açıklaması yaptı

KADROLAR DOLDURULACAK

Siz bakmayın İP'nin milliyetçi geçindiğine...
Onlar da İzmir'e kurulan bu kumpasta başrolü oynuyor.
Soyer, daha kısa süre önce İP İl Başkanlığı'nı ziyaretinde terör destekçisi HDP'li belediyelere kayyum atanmasını hukuksuz olarak nitelendirme gafletinde bulundu. O milliyetçi numarası yapan İP'liler, Soyer'in bu sözlerini ayakta alkışlayarak gerçek yüzlerini gösterdi.
CHP-İP'nin terör yandaşlarıyla ittifakı sadece Soyer ve ilçe belediye başkan adayları ile de sınırlı değil. CHP'nin listelerinden çok sayıda HDP'li, İzmir'de belediye meclis üyesi adayı gösterildi.
Bunların bir kısmı Büyükşehir Belediye Meclisi'ne de girecek.

PKK EVİMİZE GİRECEK

Oyunun bundan sonraki aşaması da belli. Eğer, seçimde CHP-İP-HDP ittifakı başarılı olursa kentteki belediye kadrolarına HDP kontenjanından isimler doldurulacak.
Bunların içinde terör örgütüyle bağlantısı olanlar da yer alacak. Terör örgütü bağlantısı olan birileri yarın belki de su sayacı okuma bahanesiyle evimize, apartmanımıza kadar girecek.
Yani terör belası, İzmir'de hiç olmadığı kadar güçlü ve etkin hale gelmiş olacak.
CHP-HDP'nin ittifakı İzmir üzerinden bir başka aşamaya evrilecek. Türkiye adım adım bölünmeye doğru sürüklenmeye çalışılacak. Terör örgütü Türkiye'nin batısında sağlayacağı güçle kanlı eylemlerini bu bölgeye daha rahat taşıma fırsatı bulacak.

ERDOĞAN OYUNU DEŞİFRE ETTİ

Başkan Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yle birlikte Gündoğdu Meydanı'ndaki tarihi mitingte kurulan terör oyununu net bir şekilde ortaya koydu ve İzmirlilerden bu oyunu bozmalarını istedi.
İzmir'de belediyenin CHP görüntüsü altında terör örgütüne teslim edilmek istendiğini vurguladı.
İzmir, Kurtuluş Savaşı'nın başladığı yer... Düşmana ilk kurşunu İzmir'de meslek büyüğümüz Hasan Tahsin sıktı. Kurtuluş Savaşı'nın finali de düşmanın denize dökülmesiyle yine İzmir'de yapıldı. Türkiye'nin bekasına yönelik kurgulanan terör oyununa da ilk darbeyi indirme görevi yine İzmir'e düştü.
İzmirliler olarak Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin devleti, milleti ve ülkesiyle bölünmez bütünlüğünün korunması için üzerimize düşen bu tarihi sorumluluğu 31 Mart'ta oylarımızla tereddütsüz yerine getirmeliyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA