• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Teröre bir darbe de sen vur! ERHAN GÜLENÇ

Teröre bir darbe de sen vur!

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.03.2019, 00:00

Türkiye son yıllarda PKK'ya kök söktürdü. Silahlı kanadına büyük darbe yiyen örgüt, yurt içinde silahlı büyük bir eylem yapamaz hale geldi. Son olarak MİT ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerçekleştirdiği ortak operasyonda, PKK elebaşı Cemil Bayık'ın en yakın adamlarından Rıza Altun ile sözde dış ilişkiler sorumlusu Mikail Özdemir, sözcü Emrullah Dursun ve Kandil sorumlusu Ali Aktaş nokta atışıyla etkisiz hale getirildi.
PKK'nın silahlı kanadına indirilen bu ağır darbe hepimizin içini ferahlatan bir gelişme oldu.
Güvenlik güçleri terör belasına karşı son dönemdeki başarılı operasyonlarıyla üzerine düşeni fazlasıyla yaptı ve yapıyor.

SIRA BİZE GELDİ

Şimdi sıra bizde...
Bu seçimde bizim de millet olarak PKK'nın siyasi ayağına darbe vurmamız gerekiyor.
Çünkü silahlı kanadı zayıflayan örgüt, izlediği yeni taktiği ve içeride bulduğu işbirlikçileriyle etki ağını genişletip kendini batıdaki büyük kentlere taşıma stratejisi güdüyor.
Maalesef Atatürk'ün kurduğu parti CHP ve sözde milliyetçi İP, pazar günkü seçime PKK'nın siyasi ayağı HDP'yle ittifak halinde gidiyor.
CHP ve İP'liler her ne kadar bu ittifakı yalanlamaya çalışsalar da mızrak çuvala sığmıyor. Neredeyse her gün, bu kirli ittifakı şüpheye yer bırakmayacak şekilde ortaya koyan bir gelişme daha yaşanıyor.

İZMİR'E BÜYÜK OYUN

PKK'nın CHP-İP ittifakı üzerinden güttüğü Batı kentlerine yerleşme stratejisinin en önemli ayağı İzmir... PKK, önemli bir liman kenti olan İzmir'de etkinliğini artırmak istiyor.
Bu yüzden daha önce HDP'nin 'teröristlere özgürlük' eylemlerinde ateşli konuşmalar yapan, devletin terör destekçisi belediyelere kayyum atamasını 'darbe' olarak nitelendiren Tunç Soyer'in CHP tarafından Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapılmasını istediler. Zaten partisini HDP'lileştirmek için elinden geleni yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Soyer'i sahaya sürdü. HDP'li vekiller, geçtiğimiz günlerde İzmir'in göbeğindeki nevruz etkinliğinde PKK sloganları atılırken Soyer için oy istedi.

YA BEKA YA BELA!

Bu arada, CHP'nin belediye meclis üyesi adayı listelerinde PKK ile bağlantılı çok sayıda ismin yer aldığı ortaya çıktı.
Terör örgütü uzantısının bundan sonraki hedefi de CHP'ye verdiği oy desteği karşılığında İzmir'deki belediyelerden alacağı kadrolar olacak. O yüzden 'Yarın bir gün evimizdeki, apartmanımızdaki su sayacımızı okumaya belediye çalışanı görünümlü bir PKK'lı gelebilir' uyarılarını hemen yabana atmayın...
O yüzden bize, hepimize 31 Mart'ta tarihi bir görev düşüyor. Biz de pazar günü gittiğimiz sandık başında güvenlik güçlerinin PKK'yla olan mücadelesine birer vatandaş olarak oylarımızla destek vermeliyiz. Vereceğimiz oylarla teröre, bir darbe de biz indirmeliyiz.
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin söylediği gibi pazar günü 'Ya beka diyeceğiz ya bela!'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA