• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
32 yılda tam 32 bin konut: İşte EGE-KOOP ERKİN USMAN

32 yılda tam 32 bin konut: İşte EGE-KOOP

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.10.2016, 00:00

Çeyrek yüzyılı aşkın bir süredir güven geleneğinin markası olan Ege-Koop, sağlıklı ve "planlı kent yolculukları" na hiç durmaksızın devam ediyor.
"Güvenirliliği", "tanılırlığı" ve "sektördeki öncülüğü"yle bilinen Ege-Koop; projeleriyle sağlıklı kentleşmenin örneklerini bir bir sunuyor.

Kent kurmak... Yoktan var etmek...
Ege-Koop; İzmir'in "yatırımlar rekortmeni" bir kurumu olması özelliğiyle, binlerce ailenin ekmeği ve umudu oldu.
Dünyanın ekonomik gerçeklerini yakından izleyen Ege - Koop, 1982'den bugüne 32 bin konut inşa etti. Bu konutlar, 150 bin kişiye huzurlu yuva oldu.
Türkiye'nin en büyük bahçeli konut projesi olan Menemen- Seyrek, bugün herkesin yaşamak istediği yer haline geldi. Burada 2 milyon metrekarelik imarlı alanda ada ve parsel bazında 22 tip proje uygulandı. 2 bin müstakil bahçeli konut projesiyle Ege- Koop İzmir'de hiçbir kurumun bugüne kadar gerçekleştiremediği rekoru kırdı.

Dile kolay 32 yıllık geçmişinde, sağlıklı ve modern konutlar üretmenin yanı sıra güçlü bir sivil toplum örgütü olarak gündem oluşturan panel ve seminerlere imza atan Ege-Koop; bu etkinliklerin kitaplarını bastırıp ücretsiz halka ulaştırma gibi bir misyonu da gelenekselleştirdi.
Ege-Koop; geçmiş projelerinde de kanıtladığı gibi kriz ortamında da yatırımlarını sürdürecek, krizi fırsata dönüştürecek bir tecrübeye ve dayanıklılığa sahip olduğunu gösterecek.
Kar amacı gütmeyen Ege-Koop'un projeleriyle hem ortaklar, hem kent kazanacak, hem de yeni sektörde bir çağır açılacak.

Ege-Koop, 32 yıl önce, "Güven kolay inşa edilmez" ve "Bu çatının altında güven var" ilkelerini rehber edinerek çıktığı bu yolculuğa sizlerle devam ediyor.
Ege-Koop, sadece İzmir'de değil, Ege'de de gücünü gösteriyor.
"Turgutlu Prestij Konutları" projesiyle bu kez, Turgutlu'ya da canlı, doyumsuz ve renkli bir yaşam getirecek.
İzmir'e 30 dakika uzaklıkta Manisa'nın hızla gelişen ilçesindeki bu özel projemiz;
20 bin metrekarelik inşaat alanında 2+1 90 metrekare, 3+1 127 metrekare konutlardan oluşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA