• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hiç yakışmadı FİLİZ ÖZKOL

Hiç yakışmadı

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.07.2016, 00:00
Ülkemin güzel insanları artık el ele, yürek yüreğe birlik olalım ve şu dünyada coğrafyası en değerli olan topraklarımıza göz dikenlere karşı tek vücut olalım. Türkiyemin son yaşadığı olayları telaffuz etmeye artık hiçbirimizin kelime haznesi yetmiyor. Hepimiz şaşkınlıkla izliyoruz. Üzerinden 9 gün geçmesine rağmen sanki bir rüyada yaşıyorum. Uyansam geçecek ve her şey eskisi gibi olacak misali. Hani bizi sarmayan hatta "nerden geldim" diyerek yarıda keserek çıktığımız sinema salonundan lanetle andığımız filmler vardır ya. İşte buna yakın bir duyguyla karışık durumlardayız fakat bu bir film değil.

Rüya hiç değil. Yaşamın ve Türkiyemin gerçeği ve biz millet olarak, bu hikayenin tam ortasındayız.
Yaşadığımız kabus dolu 9 günün sonunda kalan, henüz bitmeyen, sürekli temizlemeye çalıştığımız tortulardan anladığım kadarıyla bir tek ülkemiz var.

Ve biz topraklarımıza ne olursa olsun sahip çıkmak zorundayız.

Siyasetçi değilim. Bu konuda ahkam kesecek kadar altyapısı siyasetten gelen biri olmadığım için, işin bu boyutlarına girmek istemiyorum.
Fakat ben bu ülkenin çocuğu olarak dünyaya geldim ve yaşadığım toprakları tehdit eden, birlik ve beraberliğimizi bozan olaylara herkes gibi karşıyım. Mutlu ve huzurlu bir millet olarak yaşamamıza neden izin vermezler anlamış değilim.


Bu işin erbabı olan siyaset yazarlarımızın bu konuyu daha hassasiyetle yorum yaptıklarını görüyor ve saygıyla tüm yazılarını ve yorumlarını takip ediyorum.

Benim gibi düşünen birçok kişi adına haddim olmayarak naçizane bir şeyler karalamak istiyorum.

Ülkemin güzel insanları artık el ele, yürek yüreğe birlik olalım ve şu dünyada coğrafyası en değerli olan topraklarımıza göz dikenlere karşı tek vücut olalım. Şu son olaylar gösteriyor ki; Türkiye dünyada yükselen bir değer olmaya devam ediyor. Yıldızı parlayan ülkemizin bazılarını rahatsız ettiği bir gerçek. Bize bizden başka dost olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bazı zümrelerin kendi çıkarları uğruna kardeşlik ve beraberliğimizi bozmalarına izin vermeyelim.

Dinimizde birçok söz vardır. 'size taş atana siz ekmek atın' 'komşu komşunun külüne muhtaçtır' 'komşumuz açken biz tok olamayız' gibi.

Komşumuzun savaş mağdurlarına bile kapımızı sevgiyle sonuna kadar açmışken bize yapılan bu hareket hiç yakışmadı.

Bizi bize düşüren kimlerse, kınıyorum ve ülkemizin en kısa sürede huzura ve mutluluğa kavuşmasını diliyorum. Bu konuda tüm halkımızla el ele verip, vatanımızın topraklarını kötülüklerden süpürelim, kazıyarak kirlerini temizleyelim.

Bu eylemde; ülkesini savunurken hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

HUZURLU BİR TÜRKİYE İÇİN YÜREĞİMİZ ÇARPIYOR, ÇARPMAYA DA DEVAM EDECEK.

Günün Sözü

Türklerden başka dini ve vatanı uğruna canını vermeye hazır asker görmedim.
Hamilton
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA