• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Maddi konular gündemde olacak FİLİZ ÖZKOL

Maddi konular gündemde olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.09.2018, 00:00

Bu hafta Güneş Başak, Merkür Aslan; Venüs Terazi; Ay hafta boyunca Boğa, İkizler, Yengeç ve Aslan'da; Mars Oğlak'ta ilerlemeye devam edecek. Satürn, Plüton, Uranüs ise gökyüzünde retro yapmaya devam ediyor. Bu hafta genelde maddi konular tüm burçların ortak noktası olacak.

KOÇ: LİDERLİK ÖN PLANDA

Liderlik özellikleriniz ortaya çıkacak. Maddesel yönleriniz, ortak ilişkilerinizle paralel gidiyor. Çevresel koşullarınızı zorlayarak ilerlediğiniz için verdiğiniz emeklerin farkındasınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Enerjinizi duygularınızla pekiştireceğiniz bir hafta. Yaratıcı yönlerinizi kendi tarzınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman yakalıyorsunuz.

BOĞA: UNUTKANLIĞA DİKKAT

Paranın gücüne inanıyorsunuz. Venüs'den alacağınız olumlu etkiler sizi hoş ve zarif yapacak. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız. Her şeyi ayrıntılı bir şekilde planlamanız kolay bir şey değil. Bu hafta randevu trafiğinizden dolayı hızlı hareket etmek zorundasınız. Aile içinde mutlu bir haber söz konusu. Unutkanlık yapabilirsiniz.

İKİZLER: YENİ FİKİRLER PEŞİNDE

Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Hırslarınız konusunda engel tanımayarak, gizli projeler içinde olacaksınız. Bu hafta seyahat planları içinde olabilir ve uyum sağlayacağınız dostlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Özel zevkler için yeni bir bütçe yapmak zorundasınız. Alışveriş zevkiniz sizi biraz zorlayacaktır.

YENGEÇ: KENDİNE GÜVEN ARTIYOR

Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Kendi içinizde çözmeniz gereken problemleri asgariye indirmeye çalışmalısınız. Sosyal yaşantınızda oldukça ilgi çekeceğiniz bir hafta.. Duygularınızda yaşadığınız karmaşalardan kurtulmak istiyorsanız, yeniliklere daha cesur bir şekilde bakmalısınız. Kendinize olan güveniniz artıyor. Geçmişten bu yana beklediğiniz fırsatların birden bire ortaya çıktığını göreceksiniz.

ASLAN: DUYGU VE HIRSLAR ARTIYOR

aşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz. Her zaman, maddi kaygılardan uzak yaşamayı yeğleyen bir yapınız olduğunu biliyorsunuz. Kişisel istekleriniz adına yapacağınız yollardan karlı çıkacaksınız. Evinizle ilgili harcamaların gündem kazanmasıyla, bütçenizi yeniden dengelemelisiniz. Kendinize her konuda güveniyorsunuz. Fırsatları değerlendirmenin tam zamanı. Duygularınız ve hırslarınız içsel olarak artıyor.

BAŞAK: ZOR HEDEFLER PEŞİNDE

Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için, zor hedefler peşindesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirecek yollardan beklediğiniz haberlerin istekleriniz doğrultusunda gerçekleştiğini göreceksiniz. Yeni projeler gündemde. Hızlı hareket etmek istiyor ve duygularınızın götürdüğü yere gitmekten kendinizi alamıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişilerden olumlu bir şekilde etkileneceksiniz. Enerjinizi yüksek tutmalısınız.

TERAZİ: YARATICILIK ATAKTA

Maddi konularda, isteklerinizin sınırını çizmek zorundasınız. Maddenin değerini bilen siz, bu hafta ipin ucunu kaçırabilirsiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Girişimci yönlerinizi dikkatli bir şekilde kullanmalı ve duygusal yanlarınızı ön plana çıkarmaktan vazgeçmelisiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmaktan yanasınız. Ne istediğinizi biliyor ve çevrenizden etkilenmeden hareket ediyorsunuz

AKREP: YENİ GÖRÜŞMELER VAR

İş yaşantınızda anlaşılmamakla suçlanıyorsunuz. Düşünmeden konuştuğunuz konular başınıza iş açabilir. Yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. Araştırmaya yönelik olarak iş veriminizi yükseltmeye yönelik çabalar içinde olacaksınız. İsteklerinizin yenileneceğine ve ilişkilerinizdeki canlılığa işaret ediyor.

YAY: İLGİYİ ÇEKİYORLAR

Duygusal anlamada renkli kişiliğinizi rahatça ortaya koyabileceksiniz. Çevrenizi etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Venüs'ün bulunduğu konum, size olumlu destek verecek. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken temkinli davranmalısınız. Geriye dönüşleriniz zor oluyor. Sinir sisteminizin dengesini bozmamalısınız. Engellerin üstesinden gelecek şekilde güçlü olacaksınız. Duygusal yaşantınızda abartılardan uzak kalmalısınız.

OĞLAK: YENİLGİYİ SEVMİYOR

İçsel enerjinizi çevrenize hissettirmek istemediğiniz bir dönem yaşayacaksınız. Ele aldığınız konularda, yenilgiye tahammülünüz yok. Her şeyi geride bırakarak yeni bir yaşama geçmek isteseniz de eski kırgınlıkları kolay unutmayı beceremiyorsunuz Hissi yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak.. İlişkilerinizdeki pürüzleri fazla büyütmemelisiniz. Ani hareketlerden sakının

KOVA: ARAYIŞA SON VERİN

İkili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Hissi yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken dikkatli olmalısınız. Aşk ilişkilerinizde artık felsefenizi değiştirmelisiniz. Arayışlarınıza artık bir son vermelisiniz. Kusur arama huyunuz oldukça olumsuz. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız

BALIK: ÇEVREYİ İKNA EDİYOR

Güçlü sezgilerinizi ön plana çıkarmalı, çalışmalarınıza destekleyici davranışlarınızı belirlemeli ve olayları dengelemelisiniz. İdealist tavırlarınızı başkalarına ters gelebilir fakat çevrenizi her konuda ikna edebileceksiniz. Sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayallerinizi fırsatlar zincire çevirmek için önünüzün açık olması çok güzel. Hayal gücünüz oldukça yoğun ve rüyalarınız sizi olumsuz etkileyebiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA