• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.02.2019, 00:00

KOÇ: Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşıt Ay düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Yeni başlayan ilişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Sürekli değişim yaşıyorsunuz.

BOĞA: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Balık'taki Merkür duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak.

İKİZLER: Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Ay burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizde bir esneklik söz konusu. Olumsuzluk sizi karamsar yapmadığı gibi çok daha motive ediyor. Bugün kendinizi yapılanmış hissediyorsunuz.

YENGEÇ: Bugün takıntılı konularının başında sevdikleriniz geliyor. Onların size olan davranışlarınızdan beklediğiniz karşılığı görmeyebilirsiniz. Küçük kırgınlıklarınızı içinize atmak yerine onlarla konuşmayı deneyin. Daha açık ve net olun.

ASLAN: Yaşam kalitenizde, ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmayın.

BAŞAK: İşte iletişimin önemli olduğunu bildiğiniz halde ketum davrandığınız için, bazı düşüncelerinizi kabul ettirmiyorsunuz. Bugün kombinasyon içinde çalıştığınız kişilerden olumlu destek görmeniz sizi yukarılara taşıyacak projeler içinde olmanızı sağlayacak.

TERAZİ: Bugün Ay burcunuzda ilerliyor, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Onların yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı farklı bir şekilde değiştirebilirsiniz. İnceleyerek ve araştırarak sonuca gitmelisiniz. Enerjinizi dengeli kullanmalısınız.

AKREP: Bugün çevresel koşullarınızı iyice analiz etmenizde fayda var. Renginize ve duygularınıza hitap eden kişilerle görüştüğünüz zaman enerjiniz çok daha güçlü oluyor. Çalışma hayatınızın temposunun yüksek olduğu bir gün içindesiniz.

YAY: Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz. Ay'dan, olumlu etkiler alıyor ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz. Ayaklarınızla ilgili problemler canınızı sıkabilir.

OĞLAK: Bugün, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabileceğiniz bir gün. Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz.

KOVA: Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Bugün fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacaktır. Romantik yönlerinizi ortaya koymanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkileriniz canlanacaktır. Merkür, derin sezgilerinizin açığa çıkmasına neden olacaktır.

BALIK: Bugün, olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Karşıt düşünceler içinde gerilim yaşamak yerine, yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmeniz daha iyi olacak. Kendinize yeni kaynaklar bulmak zorunda kalabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA