• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.02.2019, 00:00

KOÇ: Bugün bilinçaltınızı boşaltmak zorundasınız. Sorumluluk duygusuna yakın olup da, sürekli şikayet eden yapınızı daha fazla zorlamamalısınız. İmkanlarınızı sınırlandıran kuralları kabul etmek istemiyorsunuz. Yeteneklerinizi sergilemekte yetersiz kaldığınız zaman huysuzlaşıyorsunuz.

BOĞA: Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay'ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.

İKİZLER: İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz.

YENGEÇ: Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Aklınıza koyduğunuz her şeyi başarı ile uyguluyor ve hiç kimseyle yarışmıyorsunuz. Özgün kişiliğinizi her alanda sergilerken, anlık öfkelerinize hakim olmalısınız. Severek yaptığınız her işte başarı sizi bekliyor.

ASLAN: İdealleriniz çerçevesinde yaşan bir kişi olarak, bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Keskin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden önemli ayrıntıları kaçırabiliyorsunuz.

BAŞAK: Acil düşünmeniz gereken konular varken, olayların kökünde aksayan yönleri araştırıyorsunuz. Hedeflerinizden sapmayın. Bugün Ay'ın konumu, isteklerinize ısrarcı bir tutumla yaklaşacağınızı gösteriyor. Planlarınızı hızlı bir şekilde gözden geçirip fırsatları değerlendirin.

TERAZİ: İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün, güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken, öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, aynı dili konuşmamanız, tartışma yaratabilir.

AKREP: Olaylara soğuk bir mantıkla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz şeylerin uygulanmasının o kadar kolay olmadığını biliyorsunuz. Araştırmacı yapınızı yeniden hedeflemeli ve uygun bir planlama yapmalısınız. Aşk konusunda derin duygular içindesiniz.

YAY: Ani gelişen fikirler yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize belli etmeseniz bile, alıngan olduğunuz bir gün. Ayrıntılardan nefret etmenize rağmen, kişisel zaferleriniz için, detaylı çalışmak zorundasınız. Bugün, duygusallığınıza odaklanmaktan sakınmalısınız.

OĞLAK: Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgileriniz çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Onlara kendilerini anlatma fırsatı vermelisiniz.

KOVA: Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz. Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezden gelmemelisiniz. Bugün, Ay'ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz.

BALIK: Ortak paylaşım içinde olduğunuz kişilerle iletişim içinde olacağınız bir gün. Birilerinin sizi anladığını görmek ve duygu birliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Bugün, yakın bağ içinde olduğunuz kişilerin sizden bir takım beklentileri olacaktır. Onlara yardım etmekte tereddüt etmeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA