• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.02.2019, 00:00

KOÇ: Verimli çalışabilmeniz için, çevrenizdeki kişilerin size saygınlıklarını kabul ettirmeleri gerekiyor. Bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Kişisel cazibeniz artarken, aşk yaşantınızda bir hareketlenme söz konusu olacak.
BOĞA: Olaylara karşı oldukça temkinli hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. Çevrenin pürüzleri yüzünden, kendinizi işinize veremiyorsunuz. Bugün akıllı adımlar atacaksınız.
İKİZLER: Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Detaylar önem kazanacak. Sinirsel gerilimlerden uzak kalmalısınız.
YENGEÇ: Siz derin bir duygusallığa sahip olmanız rağmen, bu özelliğinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde detayların çok önemli olduğu bir gün içindesiniz. Her zamanki kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlardan değerlendiriyorsunuz.
ASLAN: Düşündüğünüz olayları yaşama geçirmek için acele etmemelisiniz. Bugün bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Etrafınızda gelişen her olayın arkasında, bir neden aramamalısınız. Siz olağanüstü aşkların kişisi olmanız
BAŞAK: Kişisel egolarınızın güçlü olması, çalışma şartlarında gelişen olaylara karşı sizi zor durumda bırakabilir. Toplumsal olaylarla yakından ilgilenmelisiniz. Bu duygularınız sizi sosyal hayattan uzaklaştırıyor. Uzun süredir tanıştığınız biri ile duygusal anlar yaşayabilirsiniz.
TERAZİ: İçsel çatışmalar için, uygun bir gün değil. Çelişkiler sizin için olumlu sonuç vermiyor. Yaşamın akışı içinde, ilişkinizle ilgili kurcalanması gereken çok şey var. Enerjiniz yüksek. Cömert ve sıcakkanlı yapınızı çevrenize hissettirebiliyorsunuz.
AKREP: Ani değişimlerden hoşlanmadığınız için, gerilim yaşıyorsunuz. İç dünyanızın karışıklığını bir an önce düzeltmeli, kendinize yeni bir motivasyon alanı sağlamalısınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz.
YAY: Akıllı kişileri sevdiğiniz malum. Bugün ortak ilişkilerinizle birlikte hareket etmek zorunda kalacaksınız. İdeallerinizle birlikte çevresel koşullarını gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerin hızlı hareket etmesinden hoşlanıyorsunuz.
OĞLAK: Tutucu tarafınız ortaya çıkarken, olayları fazla irdeliyorsunuz. Bu yüzden zaman kaybı yaşayabilir, kendinizi ispat etme konusunda bazı sorunlarla gündeme gelebilirsiniz. Özellikle, duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız.
KOVA: Zihinsel aktivitenizin güçlü olması, sizi herkesten ayıran bir özellik. Ay'ın konumu nedeniyle, birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili bazı duygusal çekişmelerin gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Endişeleri bir kenara bırakmalı ve hobilerinize zaman ayırmalısınız.
BALIK: Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir gün. Kişisel özelliklerinizi vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, bugün daha özgün ve cüretkar davranabilirsiniz. Çevresel ilişkilerinizde etkilemek istediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA