• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.07.2019, 00:00
KOÇ: Sürekli değişimler içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Bugün iş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha verimli hissedeceksiniz.

BOĞA: İş yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. İlginç fırsatlar sizi bekliyor ve değerlendirmelerinizi kişisel özelliklerinizi düşünerek yapmalısınız. Güçlü bir partner üzerinizde baskı kurabilir. Bu konuda taviz vermezseniz, ilişkilerinizi olumlu kılarsınız.

İKİZLER: Bugün, kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra birçoğundan vazgeçebilirsiniz. İsteklerinizi yeniden gözden geçirirken, geçmişle ilgili değer yargılarınız sürekli değişim geçiriyor. Kendinizi denetleyebiliyorsunuz.

YENGEÇ: Venüs'ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, karşınızdakileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

ASLAN: İdeallerinizi gerçekleştirmek için elinize geçecek olan farklı fırsatlar söz konusu. Uzun yol planları olanlar için, yaratıcılık isteyen konumlar söz konusu olacak. Gücünüzü ortaya koymak için gerekli detayları sağlamalı ve adımlar atmalısınız

BAŞAK: Bugün duygularınızı paylaşma konusunda oldukça hassassınız. Duygusal yaşantınızla ilgili değişimler canınızın sıkılmasına neden olabilir. Gezilerinizin çoğu, araştırmaya yönelik olacaktır. İletişim konularında beklediğiniz gelişmeler gündeme gelecektir.

TERAZİ: Olaylara derin bir şekilde yorum getirmek istiyor ve partnerinizden destek bekliyorsunuz. Ortaklıklar konusunda araştırmadan, hiç kimsenin fikrine teslim olmak istemiyorsunuz. Bugün, ilişkilerinize yön vermeniz gerekebilir.

AKREP: Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Sorunlarınız çıkış bulacaksınız

YAY: Bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Yaratıcılığınız konusunda kendinize olan güven duygunuz oldukça olumlu gelişiyor ve kafanızda geliştirdiğiniz planlarınızı başkaları ile paylaşma fırsatı buluyorsunuz.

OĞLAK: Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Akşam saatlerinde dinlenmeye vakit ayırmalısınız.

KOVA: Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir gün içindesiniz

BALIK: Bugün, eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkların zeminini oluşturacaksınız. Duygusal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla sıkı dostluklar kuracaksınız.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA