• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.06.2019, 00:00

KOÇ: Başarınızın sezgilerle pekiştiğine inanıyor ve çalışmalarınızı buna göre yönlendiriyorsunuz. Olaylar karşısında mantığınızı da ön plana çıkarmalısınız. Sempatik bir dış görünümünüzün olmasına rağmen içsel bir durgunluğunuz var. Dışa dönük yaşamalısınız.

BOĞA: Yoğun iş temposu içinde, aşırı aktif bir şekilde çalışırken kendinizi unutuyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızdan da, aynı tempoyu beklemeniz hata oluyor. Yenilikçi olduğunuz kadar tutucu taraflarınız da var. Özellikle, aşk dendiği zaman sabit değerlerinizden kurtulamıyorsunuz.

İKİZLER: İş yaşantınızdaki becerileriniz her zaman takdir görüyor. Bu özelliğinizi herkes biliyor ve size hak veriyor. Başarılarınız, sizi şımartmamalı. Araştırma ve kendinizi geliştirme konusunda yetenekleriniz sizi başarıya götürecek. Gizli korkuların insanısınız.

YENGEÇ: İş yaşamınızda gördüğünüz haksızlıklar sizi çok katı bir kişi yapıyor. Bu konuda aşırıya kaçmamak şartıyla haklısınız aslında. Sezgilerinize olan güveniniz nedeniyle ona karşı olmayacak düşünceler geliştiriyorsunuz. Bu gereksiz kuşkulara yol açıyor.

ASLAN: Sezgilerinizin egemen olduğu zihin yapınızla çoğu zaman avantajlı konumda oluyorsunuz. Çünkü, gereken önlemleri katı bir şekilde alıyorsunuz. Bazen, kendinize olan güveniniz size hata yaptırıyor. Üstesinden kısa zamanda gelemeyeceğiniz işlere kalkışmayın.

BAŞAK: Bilinçaltı duygularınız sizi zorluyor. Hem sevdiğinizle, hem de kendinizle mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Potansiyelinizi düşürmeyin. Duygularınızı kimse ile paylaşmamak gibi bir probleminiz var. Durum böyle olunca, sağlığınız da negatif etkileniyor.

TERAZİ: Yaşayacağınız olumsuzluklar, önünüzdeki engelleri kaldırabilmek için sizi daha çok cesaretlendirmeli. Yaşam deneyimleriniz, bilginizin ham maddesini sağlıyor. Fakat; bu hammaddeyi de işleyerek bilgi haline getiren zihninizdir. Bu yüzden kendinize güveninizi yitirmeyin.

AKREP: Başkaları ile kendinizi karşılaştırmayın. Böyle davrandığınızda umarsız ve alaycı davranarak, karşılıklı gerginliğe neden oluyorsunuz. Yakınlarınızla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Bugün sizin dışınızda gelişecek olaylara hazır olmalısınız.

YAY: Maddi konularla ilgili takıldığınız durumlarda hiç kimsenin fikrini almak istemeyişinizin altında kendinize olan sonsuz güven duygunuz yatıyor. Daha fazla enerjiye gereksinim duyuyorsunuz. Yapmanız gereken o kadar çok iş var ki. Derin düşünerek olayları çözümleyeceksiniz.

OĞLAK: İnsan ilişkilerinde kibar ve yardımsever olduğunuz kadar, alıngansınız da... Duygusallığınız nedeniyle sürekli değişen moraliniz sizi gerçekten yıpratıyor. Bu durumun size hiçbir faydası yok. Hijyene karşı olan düşkünlüğünüz nedeniyle eleştirel bir tutuma giriyorsunuz.

KOVA: İş arkadaşınızla olan küçük tartışmanız sizi hüzünlendirebilir. Fakat, yenilikçi mizacınız; hemen yeni bir durum değerlendirmesi ile sizi bu durumdan kurtarıyor. İş yerindeki ilişkileriniz iyi olduğu sürece sahip olduğunuz neşeli tavrınızı, küçük sürtüşmelerde de korumalısınız.

BALIK: İşinizle ilgili gecikmeler yüzünden eleştirilebilirsiniz. Buna neden olan etkenin de size hiçbir yararı olmadığını görüyorsunuz. Yoğun iş yaşamınızı, seyahat düşlerinizle dengelemeye çalışıyorsunuz. Fakat, bulunduğunuz yöreden de bir türlü uzaklaşamıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA