• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.07.2021, 00:00

KOÇ: ÇEVRENİZDE farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. Arkadaşlarınızın düşüncelerinizi merak etmelerine neden olacağınız için, içinize kapanacaksınız.

BOĞA: MANTIKLI yönleriniz daha belirgin olacak.
Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkilerini gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Bugün, ailenizin yaşlı bireylerinin bazı istekleri olacaktır.

İKİZLER: MADDESEL konuların kafanızdaki aldığı şekillenmeler çok önemli. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz.
Parasal sıkıntılarınıza kaynaklar bulmak için şartları oluşturabilirsiniz.

YENGEÇ: İLİŞKİLERİNİZDE mantıklı davranmak zorundasınız. Duygularınız karışabilir. Partnerinizden beklediğiniz desteği bulamadığınız zaman, kafanızdaki olumsuz fikirler yüzünden, moraliniz hemen bozuluyor.

ASLAN: ZOR şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize hızlı yaklaşıyorsunuz.
Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazırsınız.

BAŞAK: KİŞİSEL başlatacağınız çalışmalarda kendi gücünüzün sınırlarını deneyeceksiniz.
Her şeyi inceleyerek sonuca varmak istiyor ve şüpheleriniz konusunda ısrarcı bir tutum sergiliyorsunuz.

TERAZİ: AİLENİZİ ve kariyerinizi disiplinli bir şekilde kombine etmesini biliyorsunuz.
Sosyal yaşantınızı güçlü sezgilerinizin etkisini görmek mümkün. Sevdiklerinizle güzel bir gün sizi bekliyor.

AKREP: GİZEMLİ yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen, isteklerinizde belirleyici davranıyor ve duygularınızı mantıklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Yaşamınızda aksayan sorunları bir şekilde ele alacaksınız.

YAY: İÇSEL sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız.
Yapmanız gereken işler dururken, size uzakları tercih ediyorsunuz. Yeni çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz.

OĞLAK: ARKADAŞLARINIZLA duygu birliği içindesiniz ama aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Partnerinizin her şeyini merak ederken, düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyorsunuz.

KOVA: BUGÜN, duygusal davranmamaya çalışmalısınız. İş yaşamınızda yenilikler gerekebilir fakat sizin bu olaylara tepkili davranmaktan çok, olayların altındaki nedenlerin üzerine yaklaşmalısınız.

BALIK: DUYGULARINIZLA hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. İşlerinizde belirleyici davranmakla, iş potansiyelinizi daha da arttırabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA