• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.12.2021, 00:00

KOÇ: KENDİNİZİ her zamankinden farklı hissediyorsunuz.
İçinizde özgürlük duyguları ve ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamazken, hala kendinizi bir yerlere ait hissetmeniz sizin hatanız.

BOĞA: ESKİYE ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz.
Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, çoğu kez, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

İKİZLER: GÜNEŞ, karşıt burcunuzda ilerliyor.
Yaşadığınız aşkın rengi ne olursa olsun, içinizde nedenini bilmediğiniz bir boşluk var. Kısa vadeli ilişkilerde aradığınız tatmini bulamıyorsunuz.

YENGEÇ: ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok.
Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, isteklerinizi içinizde saklamaktan yanasınız.

ASLAN: BUGÜN, yaşlı kişilerin yardımına koşabilirsiniz.
Derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen fazla sorumluluk aldığınız zaman sinirlenebiliyorsunuz. Duygusal sorunlarınızı fazla kafanıza takıyorsunuz.

BAŞAK: MADDİ konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz.

TERAZİ: KARŞI tarafı çok çabuk algıladığınız için, partnerinizin duygularını anlatmasına gerek yok. Onun sizden gizlediği olayları çok çabuk çözmeniz, birçok konuda huzursuzluk yaratıyor.

AKREP: GÜCÜNÜZÜN farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir.
Kimseye güvenmiyorsunuz.

YAY: KARŞI tarafı çok çabuk algıladığınız için, partnerinizin duygularını anlatmasına gerek yok. Onun sizden gizlediği olayları çok çabuk çözmeniz, birçok konuda huzursuzluk yaratıyor.

OĞLA: BİLİNÇALTINIZIN sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz fakat, kısa vade yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz.

KOVA: PARA kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi büyük. Ani gelişen şartlara fırsatçı davranmak istemiyorsunuz.
Arkadaşlarınızın getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz.

BALIK: MADDİ konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede istekleriniz gerçekleştireceksiniz.
Bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA