• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.11.2021, 00:00

KOÇ: KENDİNİZE güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak ve onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz.

BOĞA: YAPTIĞINIZ görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda başarılı davranıyorsunuz.

İKİZLER: İŞ motivasyonunuzun, olumlu günlerinden biri. Düşünüyor, hayal ediyor ve yaşama hızlı bir şekilde geçiriyorsunuz. Kıskançlığa hedefsiniz. Aşırı duygusal ve kıskanç günlerinizden biri.

YENGEÇ: BİLDİĞİNİZ konularda konuşmanız gerekirken, olumsuz olaylara yorum getirmek isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili yapacağınız konuşmalar, yaratıcılığınız konusunda size yeni ufuklar açacak.

ASLAN: GÜNEŞ Yay'da ilerliyor ve arayışları gündeme getiriyor. Duygusal akıcılığınızın yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların sağlayacağı avantajları düşünürseniz, daha da hızlanmalısınız.

BAŞAK: BUGÜN çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyorsunuz.

TERAZİ: AŞK yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri etkileyeceksiniz.

AKREP: PLÜTON maddi konularda temkinli yapıyor. Neptün Balık burcunda geri giderken duyguların hafife alınmayacağını bildiğiniz için, tuhaf ilişkilere kalbiniz daima kapalı.

YAY: DAĞINIK çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün.

OĞLAK: CESUR ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Neptün Balık burcunda geri giderken, çevrenizde kurduğunuz sağlam dostlukların yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız.

KOVA: BUGÜN, arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

BALIK: DUYGUSAL hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılıyor. Çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Kendinize olan güveninizi çevrenize de yansıtmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA