• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.12.2021, 00:00

KOÇ: KURUNTULU tavırlarınızla, çevrenizi şaşırtacağınız bir gün içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyorsunuz

BOĞA: YOĞUN çabalarınızın size sağlayacağı avantajlar konusunda kuruntularınızı yenmelisiniz. Herkesten daha fazla yoruluyorsunuz. Sevdikleriniz sizi anlamalarını bekliyor fakat ifade zorluğu yaşıyorsunuz.

İKİZLER: PARTNERİNİZİN yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Fikirleri ve destekleri ona sağladığınızda, yaşam her anlamda sizi mutlu edecek. Köklerinizi sorgulama konusunda ilginç bir tavır sergiliyorsunuz.

YENGEÇ: ÇEVRENİZE kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Her şeyiyle farklı bir gününüz.. Güçlü kararlar verebilecekleri bir dönemdesiniz.

ASLAN: KİŞİLİĞİNİZLE çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz. İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi çok fazla ilgilendirmemeli. Sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz

BAŞAK: ÇEVRENİZİN davranışlarındaki farklılığı hissettiğiniz halde anlamak istemiyorsunuz. Sevdiğiniz kişi bir süredir sizden haber bekliyor. Yoğun iş temponuz sizi yorgun düşürüyor ve olumsuz etkiliyor.

TERAZİ: DENGELERİNİZDE, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bir çok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, başarınızı olumlu etkiliyor.

AKREP: ARZULARINIZA gem vuramazsınız.. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Düşündüğünüz şeyleri birlikte çalıştığınız kişiler bile çözemiyor.

YAY: SON günlerde bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz. Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Özgürlüğünüzü korumak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

OĞLAK: YAŞAM süreci içinde kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda, yeni başlangıçlar yapmayı hedefliyorsunuz. Sezgilerinizi doğru kullanmalı ve düşüncelerinizde farklı konularda yoğunlaşmalısınız.

KOVA: ÇALIŞMA yaşantınızda alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli. Sessiz kalmakla bir çok sorunu biriktiriyor olmanız sizi çok sıkacaktır.

BALIK: OLAYLAR gittikçe yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aşmaya başladı Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalarda sürtüşmeler söz konusu. Organizasyon konularında sorunlar çıkacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA