• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.12.2021, 00:00

KOÇ: YAŞAM savaşı verilen her bir sürecin nihai anlamda kilitlenebildiği tek bir yer var. Kendi sağlığımız. Günlük hayatın stresini atabilmek için, sohbet ortamları sizi oldukça mutlu ediyor.

BOĞA: DENEYİMLERİNİZİ bir yapı taşı gibi kullanarak yükseliyorsunuz. Bu nedenle; nerede gerekli bağlantıları yapacağınızı, çevrenizle ilişkilerinizin hangi ortamlarda avantaja dönüşeceğinin bilincindesiniz.

İKİZLER: KISA bir zaman dilimine özel anlık bir konu gelişirken, stratejik öneme sahip bazı işleri göz ardı ediyorsunuz. Hobi niteliğinde bakmanız gereken bu tür anlara dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ: DOST çevresinde yaptığınız sohbetlerde, keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı güncellikler ilgi alanınız dışına taşabilir. Bu tür durumlarda; kendiniz koşullandırmayın.

ASLAN: ÇALIŞMA hayatınız ile iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken felsefi gözlüklerle olaylara bakmaya çalışın. İpler elinizde olmasa da çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı ılımlı hale getirin.

BAŞAK: SEVDİĞİNİZ kişi ile ilgili konularda mantığın yerini iyi ayarlamalısınız. Çünkü öyle yanıtlar veriyorsunuz ki, bir an donup kalıyorlar. Yaşamın maddi temeller üzerinde inşa edildiği bir gerçek.

TERAZİ: MANTIĞIN getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birbirleri ile birleştirebilen siz; işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğine yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın.

AKREP: MADDİ konularda günlük akışın getirdiği çıkmazlarda, içinde bulunulan durum ne gerektiriyorsa, onu yapıyorsunuz.
Tevazu içinde hareket ettiğinizde arzu etmediğiniz sonuçlara varabiliyorsunuz.

YAY: MADDİ konulardaki değerlendirmeleriniz son derece göreceli. Bir an değerli olan, başka bir zaman gözünüzde değerini yitiriyor.
Performansınızı yansıtacak konu ile ilgili, gerekli ihtimamı göstermediniz.

OĞLAK: DUYGUSAL yaşamınızda ciddi ve entelektüel bir kişiye özlem duymanız gerekmiyor.
Gerekli esnekliği gösterip, eleştiri mekanizmasını çalıştırmazsanız, istediğiniz tepkileri yakalayabileceksiniz.

KOVA: HİSLERİNİZİ; sık sık kaybolma tehlikesi yaşadığınız geniş bir dünyaya yayarak yaşama yerine, dar bir alanda ifade etmeye çalışsanız, mutlu olduğunuz anların sayısı daha da artacak.

BALIK: ASIL zor olanın iki kişinin bir araya gelebilmesini sağlayacak yeterli koşulları yaratmak olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle tavizkar tutumlar içinde bulunuyor ve hisleriniz alt-üst oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA