• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.12.2021, 00:00

KOÇ: TAKINTILI düşünceleriniz yapmanız gereken işlerin gecikmesine neden oluyor. Çevresel koşulların sizi desteklemesine rağmen, içinize sinmeyen bir şeyler var.. Zamanınızı sistematik kullanmalısınız.

BOĞA: KARİYERİNİZLE ilgili yeni açılımlar söz konusu. Yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranıyorsunuz. Merkür, yazılı anlaşmalar konusunda size destek verirken yüksek performans sergiliyor.

İKİZLER: DOST çevresinde keyifle dinleniyorsunuz. Konusu edilen bazı güncellikler sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Fikir yürütmeniz mutlak şekilde gerekiyormuş gibi kendinizi koşullandırmayın.

YENGEÇ: MADDİ konularda yenilenmek istiyorsunuz. Merkür aktif yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak

ASLAN: HER konuda mantıklı alternatifleri en iyi şekilde birleştirebiliyorsunuz. İşinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğine yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalmalısınız.

BAŞAK: BUGÜN, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Karşıt Neptün size derin duygular veriyor. Hedeflerinize doğru yol alıyorsunuz. İsteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz.

TERAZİ: CANLI ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Bugün riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor.

AKREP: FİNANS evinizdeki Merkür karşılıklı ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkilemeye devam ediyor. Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine rahatlıkla girebilirsiniz

YAY: BUGÜN enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Güneş, halletmeye çalıştığınız işler için destek veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması istediğiniz şartları size sunacaktır.

OĞLAK: ÇALIŞMA hayatınız ile iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken, olaylara biraz felsefi bakmaya çalışın. İpler elinizde olmasa da, çok sesliliğe karşı durumlarda daha ılımlı yaklaşmalısınız.

KOVA: İLİŞKİLER konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Uranüs'ün etkileri yüzünden kafanız bir hayli karışabilir. Enerjinizi doğru kullanmanız gerektiği konusunda kendinizi disipline etmelisiniz.

BALIK: YAŞAMDA, talebinizin çok fazla olduğu bir gün içindesiniz. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü oldukça etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA