• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.12.2021, 00:00

KOÇ: FİNANS konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir.

BOĞA: PARASAL konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için, gerekli yapınız mevcut.
Kendinizi yeterli göremediğinizde geriye çekilmeniz, size zaman kaybettiriyor.
Yaşantınızda hareketlilik mevcut.

İKİZLER: DUYGUSAL ilişkilerinizde hareketlenme söz konusu. Partnerinizle isteklerinizi gerçekleştirebilir ve kararlar alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmaktan büyük keyif alacaksınız.

YENGEÇ: DUYGUSAL veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.
Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz.

ASLAN: SEZGİLERİMİZİN sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz.

BAŞAK: SOSYAL yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün. Kariyerinizi destekleyecek kişilerin sağlayacağı avantajları değerlendirmelisiniz. Çocukları olanlar için, eğlenceli bir gün.

TERAZİ: İNATÇI tavırlar sergileseniz bile, duygularınızın yoğunluğu karşısında bocalamanız mümkün. Düşüncelerinizde ısrar etmek yerine yenilikler karşısında uyum sağlamayı öğrenmelisiniz.

AKREP: ÇEVRENİZE karşı sevecen duygular içindesiniz. Karşıt evinizde geri giden Uranüs sizi destekliyor. Kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

YAY: İDEALLERİNİZLE yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Çok iddialısınız.

OĞLAK: İNATÇI davranışlarınız sizi faklı yaparken, tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor.

KOVA: DÜŞÜNCELERİNİZİ istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve detayları gözden geçiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden yaralanabilirsiniz.
Kendinize güveniniz artıyor.

BALIK: KAPASİTENİZİ daha da arttırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş yaşantınızda duygusal paylaşımların önemli olduğunu bildiğiniz için, arkadaşla

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA