• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.12.2021, 00:00

KOÇ: ÇEVRESEL koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı esnekliği sağlamalısınız.

BOĞA: MADDİ konularda kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz.
Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var.

İKİZLER: MESLEKİ olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak.

YENGEÇ: KENDİNİZİ güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini kesinlikle sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız.

ASLAN: İLİŞKİNİZDE karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor, çok dikkatli olun.

BAŞAK: BUGÜN motivasyonunuz yerinde.
Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkilerinize yansıtıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına yardım etmenizi sağlayacak.

TERAZİ: DUYGULARINIZI olumlu ortaya koymaktan yanasınız. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

AKREP: YANLIŞ anlaşılmanız sizi ilgilendirmiyor.
Kendinizin ne olduğunuzu çok iyi biliyor ve taviz vermek istemiyorsunuz.
Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için çok önemli olamayabilir.

YAY: SOSYAL yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız.

OĞLAK: BUGÜN, çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz.
Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz.
Birlikte çalıştığınız kişilerin, finans desteklerini isteyebilirsiniz.

KOVA: ÇEVRESEL ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınız aktivite kazanacak. Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

BALIK: YAŞANTINIZLA ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmelisiniz. Her zamanki gibi değişen iş koşullarını lehinize çevirmekte oldukça profesyonelce davranıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA