• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.12.2021, 00:00

KOÇ: SİZ tutku ve aşk insanısınız. Üstelik ihtiraslı aşklarınız dillere destandır.
Bu günlerde mantıklı ve sabit aşka dönüşebilecek önemli duygular peşindesiniz. Hatalara açıksınız.

BOĞA: KARŞILAŞACAĞINIZ kişilerde, farklılıklar arıyorsunuz. Planlarınızı gizlemek istiyorsunuz ama çevrenize duvar örmeniz zor olabilir. Önceden paye verdiğiniz kişi artık önem taşımıyor.

İKİZLER: AŞK yaşamınızda karışıklıklar olabilir.
Partnerinizin sizden düşüncelerini veya sizin bazı sırlarınızın olabileceğinizi düşünmeye başlayacaksınız.
Duygusal hatalara dikkat.

YENGEÇ: HIZLI başlayıp biten duygulara karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem flört etmeye daha çok vakit harcamanız ve aşka daha çok şans vermeniz sizi üzebilir. Gerekli dersleri alın.

ASLAN: YILLAR geçtikçe düşüncelerinizi kristalleştirmeyi öğreneceksiniz. Aile içi tartışmaların dozunu arttırmamak sizin elinizde. Haklı olduğunuzu kanıtlamak için çaba harcıyorsunuz.

BAŞAK: BİLGİ sahibi olmadığınız konularda fikir yürütme huyunuzu kontrol altına almanız sizin yararınıza olacak. Çünkü zor durumda kalarak karşınızdaki kişinin güvenini kaybediyorsunuz.

TERAZİ: SİZİNLE ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız.
Bugün, partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlarda, önemsiz konularda ısrarcı olmazsanız sorun kalmayacak.

AKREP: ORİJİNAL dostluklar gündeme gelecek. Yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumluluk sergileyeceksiniz. Ani başlayan aşk ilişkilerine karşı tedbirli olun.

YAY: YAPTIĞINIZ işi severek yapıyorsunuz, enerjik halinizi istediğiniz yönde kullanıyorsunuz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Sabırsızlık kaybettirir.

OĞLAK: SOSYAL yaşamınız ilginç olaylara sahne olacak ve enteresan kişilerle tanışacaksınız. Bu grup aktiviteleri çerçevesinde, bazı kişilerle, aynı düşünce noktasında buluşacaksınız.

KOVA: KISA mesafeli yolculukların ve ilişkilerin size sağlayacağı kazançları hesaplamanın tam zamanı. Bu dönemde politik olun, çevrenize gülümseyin.
Takıntılı davranışlara dikkat.

BALIK: ÇEVRENİZDE oluşan kalabalıkların dostluk gösterilerine kanmayın. Kişisel çabalarınızı işinize rahatça aktarabileceksiniz.
Yaşam kalitenizi artırma çabalarınız verimli sonuç veriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA