• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.03.2023, 00:00

KOÇ: Bugün partnerinizle sürekli benlik savaşı içindesiniz. Karşılıklı yaptığınız tartışmalarda, kayda değer bir sebep yok.
Olaylar, istediğiniz gibi gelişmediği zaman aklınız oralarda takılı kalıyor.

BOĞA: Her türlü ilişkinizde, dengelerinizi korumanız gerekiyor. Enerjinizi doğru yöneltmelisiniz.
Bugün içsel olmak zorundasınız.
Başlangıçlar yapmanız için fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.

İKİZLER: Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak mümkün olmuyor. İstediğiniz şartları sağlamanız yeterli değil.
Sürekli bir değişim içindesiniz ve ani tepkileriniz şartları olumsuz etkiliyor.

YENGEÇ: Ailesel çabalarınızın ön planda olması, sizi mutlu edecek. Onların fiziksel aksiyonlarına yardım edecek ve ortaklaşa bir çok işi başaracaksınız. Bugün olmanız gereken noktalardasınız.

ASLAN: Çevrenizle olumlu işbirliği içinde olmak istiyor fakat ikna konusunda zorluklar yaratıyorsunuz. Sıkı bir şekilde ele almanız gereken bazı konular var.. Bugün özellikle planlı bir şekilde çalışmalısınız.

BAŞAK: Artık eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Cesaretli olun.
Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıkıyor.

TERAZİ: Algılama gücünüzün yüksek oluşu ve çabanız başarı şansınızı yakınlaştırıyor.
Dostlar konusunda oldukça şanslısınız ve güzel sohbetler yapmak için bir araya geleceksiniz.

AKREP: Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz.
Yaratıcılığınız mükemmel olmasına rağmen, hatalar yapıyorsunuz.

YAY: Yapacağınız çalışmalarda, çevrenizle güç birliği içinde olacaksınız. Bugün, değişen para gündeminizi takip etmelisiniz.
Hızlı gelişen olaylara karşı kendinizi koruma altına almalısınız.

OĞLAK: Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Maddi konuların önemli olduğunu biliyorsunuz.

KOVA: Bugün yanılgılar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Fikirlerinizi yaşam geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız.

BALIK: İş konusunda hareketli bir gün yaşayacaksınız.
İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA