• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.03.2023, 00:00

KOÇ: Sezgilerinizi yüzünden her şeyi farklı algılıyor ve bu özelliğinizi karşı tarafa yansıtmak istemiyorsunuz. Araştırdığınız konular üzerinde tekrar tekrar düşünmeniz zaman kaybettiriyor.

BOĞA: Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız.
Kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor ve olayları abartıyorsunuz.

İKİZLER: Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma konularında dikkatli olursanız ilişkiniz her anlamda pozitif olacaktır.

YENGEÇ: Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz.
Bugün toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla göz dolduracaksınız.

ASLAN: Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız.
Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Fırsatların ayağınıza gelmesine rağmen enerjiniz yetersiz.

BAŞAK: Duygusal konularda beklediğiniz şartların gelişmesi davranış biçiminizle ilgili gelişiyor.
Bugün, aşk konusunda fazla yorum yapmak gibi bir takıntınız yok. Günlük yaşantınızla ilgili değişime ihtiyacınız var.

TERAZİ: İlişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlık yapabilirsiniz. Kimseye ileri vadeli sözler vermemelisiniz. Finans konuları ile ilgili değişik düşüncelere sahipsiniz.

AKREP: Ortak çalışmalar konusunda farklı düşünceler içinde olabilirsiniz fakat daha net olmayı denemelisiniz. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz.

YAY: Bu dönem iş yaşantınızda pasif durumda kalmak canınızı sıkıyor. Kendinizi ispat etmek için, yoğun çaba harcamanız, etrafınızdaki kişilerin dikkatini çekmeyebilir.
İlişkinizde mutlu sona yaklaşıyorsunuz.

OĞLAK: Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi sinirli yapıyor.

KOVA: Bugün, kendinize güveniyorsunuz.
Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Duygusal ilişkileriniz, tehlikeye girebilir.

BALIK: Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz.
Bugün, değişik fırsatlar karşısında karar verme güçlükleri yaşayacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI