• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İzmirli çapkınların vazektomi kurnazlığı KAHRAMAN DURAK

İzmirli çapkınların vazektomi kurnazlığı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.03.2018, 00:00

İzmir gece hayatı ile ilgili uzun süredir bir şeyler yazmıyorum çünkü İzmir bu konuda bitik halde. Maalesef o eski kaliteli eğlence artık mazide kaldı. Kulüp kültürü yok oldu. Canlı müzik deseniz zaten çok çok az. Arada bir yapılan beş yıldızlı otel konserleri haricinde ünlü sanatçı izleyip dinlemek imkansız gibi. Bir de güzel ve ses getiren konserler Bornova'da oluyor, hakkını vermek gerek.
Durum böyle olunca da gözler yaz aylarında olduğu gibi kışın da Çeşme'ye yöneliyor.

SES GETİRECEK

Çünkü aranan standartta bir mekan bulamayanlar genellikle de Alaçatı içindeki birkaç restoran ve mekanda rahat bir nefes alıp hoşça vakit geçiriyor.
Alaçatı konusunu birazdan daha detaylı anlatacağım. Asuman Dabak sık sık İzmir'de. Bildiğiniz gibi kendisinin bir okulu var burada. Dabak hayranlarına da bir müjdem olacak ilerleyen satırlarda değineceğim. Başlığımızdaki konu ise çok ses getirecek. Neler anlatacağım neler. Şimdi gelelim detaylara...

YAPAY KISIRLIK

Aile planlamasında erkeklerin göz ardı ettiği etkin ve güvenilir bir yöntem vazektomi. Vazektomi olarak tanımlanan operasyon daha anlaşılır bir dilde sperm kanallarının bağlanması. İşte İzmirli zengin erkeklerin yeni tedbiri buymuş.
Kış ayları boyunca İzmirli zengin erkeklerin kaçamaklarını yazmıştım.
Kaçamak yaptıklarında partner hamile kalınca tahmin ettiğiniz gibi olanlar oluyor. Bu durum ya boşanma ile sonuçlanıyor ya da yüksek miktarlarda paralar partnerle anlaşmanın anahtarını oluşturuyor. Durum böyle olunca çapkınlıktan vazgeçmeyen İzmirli bazı zenginler 'başları belaya girmesin ve ceplerinden yüksek miktarda paralar çıkmasın' diye vazektomi operasyonu için bıçak altına yatmaya razı oluyor. Son yıllarda bu durum o kadar çok artmış ki üroloji doktorlarının kapıları aşınır olmuş.
Bu sadece evlilik dışı çocuk riskini ortadan kaldırmak için değil. İkinci ya da üçüncü evliliği yaptıkları takdirde yeni eşlerinin de çocuk talebini kısırlık sorunu varmış gibi göstererek ortadan kaldırmak için de vazektomi yöntemi kaçış yolu oluyormuş. Tamam eğer sağlıklı bir durumda bu yöntem kullanılıyorsa ona sözüm yok. Benim şaşkınlığım; bu vazektomi operasyonunu kendi çapkınlıklarına alet edenlere. Bu erkeklerden korkulur...

DABAK'IN İKİNCİ DOĞUM GÜNÜ

suman Dabak Sahne İzmir adlı oyuncu okulu ile kentteki yetenekleri keşfeden Asuman Dabak'a nazar değdi.
Ünlü oyuncu Asuman Dabak geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki özel bir hastanede bir operasyon geçirmişti. Heyecanlı ve hayranlarını korkutan operasyonun ardından Dabak'ın tahlil sonuçları ortaya çıktı.
Ünlü sanatçı sonuçları temiz çıkınca 14 Mart'ı ikinci doğum günü olarak kabul etmiş. Soluğu hemen İzmir'de alan Asuman Dabak bu sevincini ilk olarak akrabaları ile kutladı. Ünlü sanatçı Melek Baykal ve Umut Oğuz da soluğu İzmir'de alıp Dabak'ın mutluluğuna ortak oldu. Bu güzel kutlamada ben de oradaydım Asuman Dabak, "Kahraman tertemiz çıktı her şey. Kötü bir beklentim zaten yoktu. Herkese çok çok selam" diyerek sizlere selamını gönderdi...

EMNİYETTEN VETO GELMİŞ

Baharın müjdecisi Alaçatı Ot Festivali'ne az bir süre kaldı.
Stantlar, lezzetler, baharın gelişi, yazın başlangıcı, ne derseniz deyin bu festival Çeşme için sezon başlangıcı. Bu sene nasıl geçeceği ile ilgili ufak tefek tüyolar geldi. Bir kere köy içindeki hemen hemen bütün restoranlar açık olacak. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar bence nabız atar. Clup Baba'da Lokal Pazar ve Kuytu Restoran, Emre Altuğ'un Sako adlı mekanı, Hacı Memiş Mahallesi'nde Lavandin Restoran gibi markalar şimdiden hazırmış.

ÜNLÜ AKINI YAŞANACAK

Gündüz saatlerinde on binlerce kişi sokaklarda, hınca hınç kalabalık.
Bu kalabalığı da sağlıklı bir şekilde Alaçatı'da ağırlamak için Çeşme Belediyesi, stantların olduğu bölüm için Atatürk Bulvarı'nı planlamış ancak Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden izin çıkmamış. Anlaşılan yine insanlar birbirini çiğneyecek. Paparazzi Beach Clup 7 Nisan'da açılıyor. Zio da aynı tarihlerde açılabilir. Bu arada festival boyunca ünlüler Çeşme'ye akın edecek, rezervasyon bilgileri onu gösteriyor. Oteller dolmak üzere. Çok talep varmış. Oda bulan bu saatten sonra şanslı sayılır. Onun için elinizi çabuk tutun. Benden söylemesi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA