• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Deniz Seki S.O.S veriyor KAHRAMAN DURAK

Deniz Seki S.O.S veriyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.05.2018, 00:00

Geçtiğimiz hafta sonu Alaçatı'daydım. Cuma günü gittim, Pazartesi sabahı döndüm. Sezonu aratmayan üç gün oldu. Deniz Seki'yi sevgilisi Tayfun Topal'la çekip 2018'in ilk magazin bombasını da patlatmış oldum. Bu özel haberi tüm Türkiye Yeni Asır'dan okumuş oldu. Çağatay Ulusoy'un uyuşturucu davasından cezası belli oldu ama ünlü oyuncunun adliye ile ilk muhataplığı bu olay değil diye hatırlıyorum.
O kadar gezdim dolaştım, davetler, konserler bu kadar rüküşünü görmedim. Kim mi? İlerleyen satırlarda anlarsınız...

PEK İYİ GÖRMEDİM

Benim işim habercilik. Yoğunlukla magazin olsa da birçok branşta da özel haberlerimi yapıyorum. Yani anlayacağınız, bu mesleğin hemen hemen her kısmından anlarım bunun altını bir çizeyim istedim. Hafta sonu Alaçatı'da Deniz Seki ve yeni sevgilisi eski meslektaşımız Tayfun Topal'ı el ele çekince ortalık karıştı. Magazinde haftanın bombasına imza atmış oldum.
Herkes bir şey söyledi. Ben anlatayım. Birçok ünlü isim gibi Deniz Seki de bir derginin partisi için Alaçatı'ya davet edilmişti. Otelde eğlenecek ve oradan İstanbul'a döneceklerdi.
Ünlü isimler rahat durmadı otelden çıkıp kendilerini Alaçatı sokaklarına attı.

İŞ İŞTEN GEÇTİ

Ben pusudayım duydum, bir baktım Deniz Seki el ele geliyor ayakta duracak hali yok deklanşöre bastım eller ayrıldı ama iş işten geçti. İçerde o kadar samimiydiler ki yazmayayım.
Seki, sahneye çıkıp şarkılar bile söyledi Topal'a. Ama şunun altını çizeyim, Deniz Seki özgür kaldıktan sonra kendisi için beyaz bir sayfa açmak için mücadele ediyor. Vurgulamak isterim ki Deniz Seki o gece zor yürüyordu, ayakta duracak hali yoktu. Bence dostları ona yardımcı olmalı Deniz Seki S.O.S veriyor! Benden demesi...

ÇAĞATAY ULUSOY'UN JET-SKİ OLAYINI BİLEN YOK

Türkiye 'nin en ünlü erkek oyuncuları arasında zirvelere tırmanan Çağatay Ulusoy birkaç yıl önce uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ve yargılanmasına devam edilmişti. Onunla birlikte yargılanan ünlülerin cezaları açıklandı.
Diğer konu ise Çağatay Ulusoy, bu olayla ilk kez adli makamların karşısına çıkmamış.
İddialara göre birkaç yıl önce Çeşme'de tatile gelen Ulusoy'un, jet-ski tutkusu başına bela açmış. Durum o kadar vahimmiş ki hem adliyelik olmuş hem de büyük paralar harcamış. Ünlü oyuncu Çeşme'de jet-ski ile hız yaparken birini yaralamış. Sonrası... İddialar böyle bakalım ne diyecekler...

SOSYETENİN SESİ BEN OLAYIM

Bunca yıldır davetlere giderim, hani sosyete ve cemiyet denen var ya işte o davetlerden, İstanbul, İzmir, Çeşme, Bodrum, birçok şehirde gittim. Allah sizi inandırsın çok rüküş sosyetik gördüm ama bizim İzmirli sosyetik gibisini görmedim. İzmirli sosyetik bence açık ara rüküşlük şampiyonu olur. İsmini yazmayayım ama yıllardır bu güzel ve başarılı hanımefendiye 'dur' diyen olmuyor mu diye merak ediyorum. Bakın bu kelimelerin yüzde 95'i İzmirli diğer sosyetik isimlere ait aslında. Parası olup da bu kadar zevksiz olunmaz diyeni mi ararsınız, kahkahalar atanı mı arasınız bilmem ama bence İzmir sosyete ve cemiyet hayatına bu kadar rüküşü bence bir daha gelmez... İyi pazarlar

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA