• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ayağa kalktı ŞENOL KANTÜRK

Ayağa kalktı

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.12.2021, 00:00

F enerbahçe maçında etkili bir oyunla şampiyon adayı rakibine sahayı dar eden Göztepe, dün G.Antep FK önünde aradığı galibiyete nihayet ulaştı. Göztepe ilk yarıda özellikle orta alanda kurduğu baskıyla topa daha çok sahip olan taraftı. Orta alanda kesici rolünü üstlenen Obinna'nın eşsiz performansı, Soner'in akıl dolu pasları, Halil ve Lourency'nin üretkenliği Göztepe'ye ilk 15 dakikada iki net pozisyon yarattı. Ancak yağmurlu havada ıslanan zeminin azizliğine uğradı Göztepe. Antep ekibi karşısında Göztepe, Makedon golcünün attığı gollerle daha ilk yarıda 2-0 öne geçti. Ancak ikinci yarıda rüzgar tersine döndü. Obinna'nın ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atılması tüm planları alt üst etti. Obinna'nın yokluğu Göztepe'nin orta alanında ciddi handikaba neden oldu.

ÇIKISA GEÇME ZAMANI

Nitekim bu kırmızı kartın 3 dakika sonrasında G.Antep FK'nın golü geldi. Göztepe kırmızı kart ve gelen gol sonrası panikledi.
Fakat 32 dakika bir kişi eksik oynamasına rağmen Göztepe geçit vermedi. Makedon golcü Adis Jahovic'e ayrı bir parantez açmak gerekli. Fenerbahçe maçının ardından dün iki gol birden atarak yıldızlaşan Adis eski günlerine dönüyor. Maestro'nun dün Adis ısrarında ne kadar haklı olduğunu gördük. Göztepe'nin golcüsü Adis Jahovic'tir. Özgüvenini yeniden kazanan golcü oyuncu Göztepe'ye daha çok şey kazandıracak. Göztepe, kritik G.Antep engelini güzel bir futbolla kayıpsız geçerek çok önemli bir 3 puan aldı. Artık çıkışa geçme zamanı. Devre arasına kadar alabileceği puanları alıp, devre arasına yoğunlaşmalı. Yapılacak 3-4 nokta transferle bu takım mutlaka ligde kalacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA