• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe çok şanssızdı FETHİ YURTTAŞ

Göztepe çok şanssızdı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.01.2019, 00:00

Göztepe'nin G.Saray ile oynadığı maç geçti bitti ama akıllarda Göz-Göz'ün müthiş mücadelesi ve yaşadığı inanılmaz şanssızlıklar kaldı.
Günlerdir yağan yağmurun etkisi ile ağır sahada oynandı maç. Buna karşın inanılmaz güzel bir mücadele vardı. Zaman zaman iki takım da üstünlük kursa da gol yapmakta zorlandı. İlk yarıda Onyekuru Gassama'ya büyük üstünlük sağlayınca Göz-Göz endişelendi.
Ne var ki kalesinde her zaman olduğu gibi Beto vardı. Muslera'nın hatasında ise Jerome inanılmaz bir şansı kullanamadı.
Karşılıklı atakların iki önemli fırsatını G.Saray Feghuli, Göztepe Halil ile kullanamadı. İkinci yarı ise Göztepe daha atak ve istekliydi. Hele bir de bu sezon ilk kez penaltı kazanınca galiba olacak dedik. Ancak Borges öyle kötü vurdu ki herkesi üzdü. Buna bir de şanssızlık eklenince varın siz söyleyin. İki kez direkler önledi Göztepe'nin gole kavuşmasını. Önce Jerome'un kafasına üst direk izin vermedi.
Sonradan oyuna giren Yasin'in vuruşunda ise yandaki direk "olmaz" dedi. Golü atamadın bari yeme değil mi? O da olmadı ne yazık ki. Önce Gassama ve Castro ortak hatalarla kaptırdılar topu. Hızla gelişen G.Saray atağında Sinan ile Agbenyenu arasında sıkışan top Göztepe ağlarına gitti.

BU MAÇ GERİDE KALDI

Artık beraberlik için yüklenen Göztepe vardı sahada. Ama bir türlü olmadı. Özetlersek Göztepe'ye yazık oldu. Penaltıyı gole çevirebilse Borges bambaşka bir tablo ortaya çıkabilirdi. İlk kez VAR Göztepe için varken ne yazık ki gol yoktu. Bu sonuç biraz da olsa endişeye sevk etmesin Göz Göze Gönül verenleri.
İki haftadır şanssızlıklar üst üste geldi.
Bu kötü günler geride kalacaktır. Yeniden güzel sonuçlar gelecektir. Bu takımın bunu sağlayacak futbolcuları var. İlk maçındaki yeni solbek Agbenyenu umut verdi. İlerleyen haftalarda daha çok katkı verecektir. Yalnız son bir uyarı yapmalıyım. Gassama'nın itirazından yola çıkarak söylemeliyim ki futbolcuların kart görmeden hakemi uyarmaları gerek. Artık geride kaldı bu şanssız maç.
Fenerbahçe maçında bol şanslar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA