• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kaptanınız uyarıyor GÜRKAN ERTAÇ

Kaptanınız uyarıyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.06.2012, 00:00
Voleybol Kadınlar Milli Takımımızın eski kaptanı Özlem Özçelik, Dünya Grand Prix'inde başarıdan başarıya koşan Filenin Sultanları'nı bekleyen en büyük tehlikenin yorgunluk ve bıtkınlık olabileceğini söyledi. Güney Kore, Sırbistan, Japonya ve Çin olmak üzere dünyayı dolaşacak olan ve 28 bin 37 kilometrelik müthiş bir yol parkuru katedecek olan ayyıldızlıların tercih yapması gerektiğini savunan Özçelik şöyle konuştu: "Milli takımımız sürekli özellikle de uzak doğuda güçlü takımlarla boğuşuyor. Her maç bir final havasında geçtiğinden korkarım bir yorgunluk ve bıtkınlık ortaya çıkabilir. Bence esas hedef 2012 Londra Olimpiyatları'na zinde girebilmektir. Teknik komitenin bunu göz önüne alarak bir tercih yapması gerektiğine inanıyorum." Beşiktaş'ta voleybol hayatını sürdüren ve 220 kez Milli formayı giymiş olan Özçelik, İzmir ve Çeşme'de gençlere voleybol konusunda katkıda bulunmak için çaba gösteriyor.

Finaller Ankara'da

30 Haziran'da İzmir Atatürk Spor Salonu'nda yapılması programlanan Avrupa Erkekler Voleybol Ligi finali Ankara'ya alındı. Federasyon yetkilileri 30 Haziran'da başlayıp, 2 Temmuz'da sona erecek şampiyonanın Ankara'da hakem sınavları yapılacağından Başkent'te kaydırıldığını bildirdiler. Erkekler Avrupa Ligi finaline Türkiye de katılıyor. Diğer üç takım Avusturya'da önümüzdeki hafta yapılacak maçlar sonunda belirlenecek.

50 güvenlikçi çok!

İzmir İl Güvenlik Kurulu'nun İzmir'de geçen hafta yapılan Kadınlan Avrupa Ligi grup maçlarına en az 50 özel güvenlikçi bulundurulmasını şart koşması voleybol çevrelerinde sıkıntı yarattı. Voleybolun futbol ve basketbol gibi branşlarda ayrı tutulması gerektiğine değinen ilgililer, "Kadınlar voleybol maçlarında olay çıkması çok nadirdir. Voleybolun futbol ve basketbolda aynı kefeye konulmasına ve en az 50 özel güvenlikçi bulundurulmasının ağır şart olduğunu söylediler.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA