• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Var mı bize yan bakan? GÜRKAN ERTAÇ

Var mı bize yan bakan?

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.07.2015, 00:00
Bayanlarda Türk Voleybolunun geldiği yer gerçekten kıvan verici, gururlandırıcı. Onlara boyuna Filenin Sultanları demedik. Bir zamamlar televizyonlarda seyrettiğimiz ve hayran kaldığımız ülkeler artık set bile vermiyoruz. Son göstergesi Azerbaycan'daki 1.Avrupa Oyunları. Türkiye, Rusya, Almanya, İtalya, Sırbistan, Polonya ve Azerbaycan gibi devlerin arasından şampiyon olarak sıyrıldı zirveye yeniden bayrağını dikti. Neslihan Demir, Esra Gümüş, Gözde Sonsırma ve Eda Erdem gibi eski şöhretlerin yanına Polen Uslupehlivan, Gözde Yılmaz ve Diclenur Babat gibi yeni sultanları ekledik. Hele solak smaçör Polen, smaçlarıyla Neslihan ablasını aratmadı, Rusya, Polonya, Romanya ve Azerbaycan bloklarını parçaladı. 1.97'lik Polen'le en az 10 yıl parlayacağız. Ne mutlu bize.

ARKAS'tan Beşibiryerde


Son derece isabetli bir politikayla yıllardır altyapıya önem veren ARKAS bunun meyvelerini toplamaya devam ediyor. Erkekler Voleybol 1. Lig şampiyonu mavi-beyazlılar altyapıdan 5 oyuncusunu A takım kadrosuna dahil etti. Geçen sezonu 1. Lig'e yükselen pilot takımları BAL Spor'da geçiren pasör Muzaffer Yönet, smaçörler Hamit Yüksel Mandıracı ve Yiğit Onaylı, libero Caner Ergül, orta oyuncu Osman Çağatay Durmaz bu sezon A takımda oynayacak.

Hocası kocası oldu

Bayanlar Voleybol 2.Ligi'nden Rota Koleji'nin orta oyuncusu Candan Önay ile aynı kulübün başarılı antrenörlerinden Göker Sürengöz, üniversite yıllarında başlayan güzel birlikteliklerini evlenerek sürdürdüler. Kulüp Başkanı İsmail Yavuz, Kulüp Müdürü Sibel Yavuz, Antrenör Ali Kamberoğlu ile turuncu-beyazlı kulübün sporcu, yönetici ve çalışanlarının katıldığı bu mutlu günde Candan-Göker çiftine mutluluklar diliyorum.

F.Bahçe'den 3 transfer

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, üç oyuncu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. G.Saray'dan libero Mehmet Özbek, Şahinbey Belediyespor'dan orta oyuncu Sabit Karaağaç ve Sloven orta oyuncu Alen Pajenk ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Bilindiği gibi sarı-lacivertliler yıldızları göndererek küçülme kararı aldı.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA