• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Her şey bitmiştir artık GÜRKAN ERTAÇ

Her şey bitmiştir artık

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.02.2017, 00:00

F.Bahçe'nin şahlanıp şampiyonluk potasına girmesini bekliyor taraftarları. Bu takımdan ne köy ne de kasaba olacağını kabul etmeyerekten. İki haftadır zirvedeki rakipler takılıyor, Beşiktaş, Başakşehir, G.Saray...Çilekeşler umutla puan hesapları yapıyor:"Biz kazanırsak şampiyonluktaki iddiamız artar..." Sonu hep hayal kırıklığı. Kim yapacak bu atılımı, kapasitesiz, hedefsiz adamlar mı? Başlarındaki beceriksiz teknik dinektörün yönetimin de mi? Bırakın zirvede F.Bahçe ne duruma gelir, tersine baksanız durum facia. Lig yeniden başlasaydı son 3 maçta aldığı sonuçlarla F.Bahçe dipte düşme adayları arasında bulunacaktı. Kayseri'den 4 ye, Buirsa'ya, Kasımpaşa'ya takıl.

SABIR TAŞI ÇATLADI

Sabırtaşı .da çatladı artık. Seyirci stada gelmiyor, "Aziz Yıldırım istifa" diye haykırıyor. Bu feryadı figana daha ne kadar kulaklarını tıkayacaksın ki? Basketbola ağırlık vermişmiş beyzadeler.
Tamam basketbolda da Avrupa Şampiyonluğuna oynayın da, bu kulübün geleceği, maddi potansiyeli, lokomotif branş futbolun başarısına bağlı. Böyle giderse, maddi kaynaklar kurursa basketbolun yolunu da tıkarsınız, bu açık. Bu Dick Advocaat'ın F.Bahçe ile oynadığı açık seçik. Bir hafta, "büyük umudum" dediği adamı ertesi hafta 18'e bile almıyor. 3 ay seyirci yaptığı Emenike'yi çantadan tavşan çıkartır gibi Avrupa'da 11'e sürdü, Kasımpaşa maçında 18'de bile yok. Van Der Wiel için "Müşteri bulursanız satın" dedi, onu da aylarca dışarda bekletip en kritik lig maçında Kasımpaşa önünde oynattı.

GELECEĞE YAZIK OLUR

Neustadter kesik, "tam aradığım adam" dediği Ukraynalı milli Karavayev haftalardır 18'de bile yok. Bir ara Aatif'e sarılıyor, sonra vazgeçiyor, dışlıyor. 28'lik liste vermişler eline.
Lens, Sow, Kjaer, Skrtel, Mehmet Topal, Ozan, Josef, Van Persie, Emenike, Fernandao, Volkan Şen, Alper, Salih, Aatif, Stoch, Karavayev, Neustadter, Wiel var. Hollandalı hala, "Bu kadro yetersiz bana 5 ünlü futbolcu transferi gerek" diyorsa ve siz F.Bahçe Yönetimi olarak, "Önümüzdeki yıl da bununla devam edelim mi?" diye düşünüyorsanız, F.Bahçe'nin geleceğini de ipotek altına alacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA