• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
TRANSFER DOSYASI GÜRKAN ERTAÇ

TRANSFER DOSYASI

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.07.2017, 00:00

Ziraat Bankası, Karadağ Milli Takımının yıldızı pasör çaprazı Vojin Cacic ile anlaştı.

Misilleme yapan Halkbank da Ziraat Bankası'ndan Ersin Durgut'u kadroya kattı.

G.Saray Belarus'lu smaçör Olieg Achrem'i renklerine kattı. Bayanlarda da Bulgar Hristina Ruseva geldi, Trinidad Tobago'lu Sinead Jack kaldı. Libero Buse Kayacan imza attı.

Erkeklerde olduğu gibi bayanlarda da iddialı Halkbank, 3 Kübalı, Daimi Ramirez, Rachel Sanchez Perez e Wilma Rossel ile güçlendi.

Nilüfer Belediye, G.Saray'dan Özgenur Yurtdagülen, Brezilyalı Ana Carolina Da Silva, Hollandalı Anne Buijs'i transfer etti.

Efeler Ligi ekiplerinden Afyon Bld, Düzce'den pasör çaprazı Oğuzhan ile güçlendi.

Seramiksan geliyor

Sultanlar Ligi'nde Ege'nin tek temsilcisi Seramiksan adeta kabuk değiştirdi, mükemmel transferler yaparak herkese meydan okudu. Brezilyalı antrenör Vercesi ile yollarını ayıran ve takımı milli antrenör Suphi Doğancı'ya teslim eden mavi-beyazlılar 8 oyuncuyla vedalaştı, Meryem, Sedef, Sıla, Krsmanoviç ve Ceyda'ya "Kal" dedi. Azeri Odina Bayramova, Sırp Tijana Malaseviç'i transfer eden Seramiksan'ın diğer transferleri Sinem Yıldız, Mısra Aşçı, Rida Erlalelitepe, Yeşim Aslanlar ve Müge Örencik. Başkan Bülent Erkul, "Bu takım artık Turgutlu'ya bir Avrupa Kupası izlettirmeli" dedi. Candan katıMERYEM lıyoruz başkana...

Gençlerle samba olmaz

Filenin Sultanları, 2017 FIVB World Grand Prix ilk etabında Sırbistan'a 3-0 yenilip, Belçika'yı 3-1 yendi, Brezilya'yı yenme fırsatını da genç oyuncularıın tecrübesizliği nedeniyle tepti, 3-2 yenildi. Neslihan, Naz, Gözde, Seda, Neriman ve Eda Erdem'i bir kenara bıraktık. Bunlardan üçü olsaydı. Brezilya'yı yener, Sırbistan ile çekişirdik. Sırplar, Rasiç, Mihajloviç ve Ognenoviç'i, Brezilyalılar Natalia,Tandara ve Monique'i oynattılar. Evet bizde Hande, Fatma, Meryem, Meliha, pasör Çağla gibi çok yetenekli bir kadro var ama acemilikten, olmadık hatalar yaptık. Aralarına Neslihan ve Naz gibi iki ablayı koyabilseydik çok daha başarılı olabilirdik. Milliler 2.etabı bugün başlatıyor, 11.00'de Amerika ile oynuyor. Hayırlısı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA