• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe soruları HALİL FİNCAN

Göztepe soruları

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.03.2018, 00:00

Soruları Göztepe taraftarları soruyor.
Biliyorsunuz bu köşeden Tamer Tuna'yı çok övdük. Ancak eleştirilere de kulak kabartmak lazım. Tuna ile ilgili en çok duyduğum eleştiri kadro seçimi ile ilgili. Hatta kesik yiyen bazı oyunculara ilişkin. Soru çok... Mesela ne oldu da Scarione bu takımın 11'inin oyuncusu olmadı? Mesela Tayfur Bingöl neden eskisinden daha az süre alıyor?
Son iki maçta 11'de gördüğümüz Sabri'nin öncesinde kulübeye hapsoluşunun nedeni ne? Kadu, Medipol Başakşehir karşılaşmasında niye oynamadı?

GOUFFRAN ISRARI

Takımda sakatlığı ve cezası nedeniyle o hafta forma giyemeyen oyuncu neden bir sonraki hafta da kolay kolay şans bulamıyor? Tüm bu soruların yanıtları arasında "Performans" kelimesi geçecekse o halde Gouffran'ın çok kötü oynadığı maçlar sonrası ise ısrarla oynatılmasının sebebi ne? Dediğim gibi hangi Göztepe taraftarı ile konuşsam hemen hemen aynı soruları soruyor. Açıkçası ne yalan söyleyeyim ben de bu soruların yanıtını merak ediyorum.

İZMİR'İN İKİ YÜZÜ

İkisi de aynı ligde. Hatta aynı grupta. Biri zirvede bir dipte.
Altay... Hatırlayın onlar da ne sorunlarla uğraştılar. Bir dönem Süper Lig takımlarını sıralarken dört büyüklerden sonra "Altay" yazılırdı. Şimdilerde eski günlerine dönmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Diğer tarafta Karşıyaka. Ani bir düşüşle İzmirspor örneğinde olduğu gibi kayıplara karışmak üzere. Önlerindeki 4 maç öyle kritik ki... Bu 4 maçın 3'ünü düşme potasının çevresindeki takımlarla oynayacaklar.
Zonguldak, Kahramanmaraş ve Nazilli Belediyespor.
Belki de kaderi bu bir ay içinde çizilecek. Bunun bilincine varıp hareket etmemeliler. Evet işleri çok zor ama bir kez daha düşerlerse sonrası daha zor olacak.

MESUT ÖZİL KOŞMUYOR!

Arsenal son üç maçını kaybedince basın da eleştiri dozunu yükseltti. Tottenham ve City yenilgileri o kadar da büyütülmese de Brighton faciası baş gösterince bazı oyuncular hedef oldu. Mesela İngiltere efsanelerinden Alan Shearer, Mesut Özil'i hedef alarak "Mesut Özil sahada yeterince koşmuyor. Daha fazla sorumluluk almalı" dedi

ELEŞTİRİ HER YERDE VAR

Demek ki neymiş? Bir tek bizim ülkemizde bu tip eleştiriler olmuyormuş. Hatırlayın Alex'i. F.Bahçe birkaç hafta takılsın hedef adam haline gelir ve "Koşmuyor" denilirdi.
Alex eleştirilere rağmen çizgisini bozmaz ve arayı uzatmadan damgasını vururdu. Bakalım Mesut'un Arsenal'deki akıbeti ne olacak?

GOMİS'İN SAYILARI

Günlerdir Gomis'in sayılarını yazıp çiziyoruz.
Kariyer rekoru, lig rekoru, maç başına gol durumu filan derken spor sayfalarımızın vazgeçilmez ismi haline geliverdi. Sayılar çeşitlendirilebilir ancak bence en önemli sayılardan biri şu kısa süreli gol bulma hadisesi.
Geçenlerde Gomis hakkında dikkat çeken bir iddia vardı. Fransız oyuncu bu sıklıkta gollerini sürdürürse ulaşacağı sayı 34'müş. Ama bana kalırsa son iki haftadaki gibi 3'er 4'er atarsa sadece yabancılar arasında değil, liglerin gelmiş geçmiş en çok gol atan oyuncusu olur.

Unutulmaz sözler
"Soyadımı doğru yazabilmek için yıllarca uğraştım. Ne anlama geldiğini de hâlâ bilmiyorum."
AATIF CHAHECHOUE

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA