• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ersun Yenal’ın kurtuluşu! METİN GÖKALP

Ersun Yenal’ın kurtuluşu(!)

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.10.2017, 00:00

Tee geçen haftadan, Ersun Yanal'ın ipi çekilmişti, bana göre... Şu maçın sonucu her ne olursa olsun, kesin paketlenecekti(!) Sebep; Karadeniz medyası gösteriliyordu, her nedense... Oysa ki, bayılırım ben bu adamlara..
Yaratıcıkları, hele o attıkları başlıkların, yemede yanında yat, yaşama 'dümdük' duran bu adamların... Yöresel karekterleri gereği, sevdiğini sevdimi tam sever, içine sindiremediğini de, tükürür gider(!) Düdük ötmeden Trabzon kanadı, anlayacağınız epey huzursuzdu yani...
Döndüm... Tolgay'ı, beş dakikalık oyuncu konumuna getiren Şenol Güneş'e, epey ayardım ama, takım listelerini gördüğümde oynuyor olması, hele hele Lens'in sahneye çıkmasını görünce, ısırdım dilimi... Talisca'nın golüne kadar, herşey lehineydi Beşiktaş'ın... Fakat; ne Lens, ne Medel, ne de Negredo'yu göremiyorduk ortalarada(!) Hoş, Tolgay ile bir türlü uyum sağlayamayan Medel yüzünden orta alan oyundan düşünce, Olcay Şahan'dan karşı golün gelmesi, gayet doğaldı ilk yarıda... Deniliyor ki Medel, en fazla koşan ikinci oyuncuymuş, tutulan istatisklerde(!) Traşşş(!) Ne oldu, nereye, kime yaradı?

Trabzon ye nerdi

Özellikle, macburiyetten kenarda oturtulan Negredo ve Lens gibi futbolcuların, ısrarla oynatılması taraftarıyım ama, işler kötüye giderken hiç gözükmeyen bir Negredo'yu daha erkenden kulübeye alır, Cenk Tosun'u ivedilikle içeriye atardım arkadaş(!) Nitekim Cenk, oyun alanına adım atmasıyla, Lens'ten gelmedi mi, galibiyet golü? Rodegelle'da, sürpriz yapıp, eşitlemez mi skoru? Buyur, burdan yak bakalım!
Ha, Trabzonspor dün akşam yener miy di? Yenerdi, kazandığı o denli bol pozisyonlara ...
Dün gecenin devamını, izninizle tahmin edeyim... Şenol Hoca, yarı uyur, bir gözü kapalı yatarken Ersun Yenal, bir hafta daha soluk alacak, Karadeniz medyasından(!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA