• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Millilerimize başarılar diliyoruz NECDET KESTELLİ

Millilerimize başarılar diliyoruz

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.06.2018, 00:00

İspanya'nın Tarragona kentinde düzenlenen ve toprak zeminde gerçekleştirilecek tenis müsabakalarında tek kadınlarda Başak Eraydın ve Berfu Cengiz, çift kadınlarda Başak Eraydın/İpek Öz, tek erkeklerde Altuğ Çelikbilek ve Anıl Yüksel, çift erkeklerde Anıl Yüksel/Sarp Ağabigün ülkemizi temsil edip başarı arayacaklar. Kaptanımız yine Alaaddin Karagöz. Oyuncularımıza üstün başarılar diliyorum.

GÖZLER ANTALYA'DA

THY'nin isim sponsoru olduğu bu seneki Antalya Open'da geçen senenin finalisti Mannarino bir numaralı seri başı oldu. Son şampiyon Sugita ise 7 numaralı seri başı olarak ilk tur maçında zorlansa da üç set sonrası korttan galip olarak ayrıldı. Turnuvanın tanınmış yüzlerinden biri olarak ta bu sene bir çok ünlü oyuncu yanında, wild card ile katılan Fransız Geal Monfils'i ve İspanyol Fernando Verdasco'yu görüyoruz.
Bu önemli turnuvaya bizden de İlhan Marsel, Cem İlkel, Koray Kırcı ve 19 yaşındaki Ergi Kırgın katıldı. Marsel elemelerin ilk turunda 3 sette elenirken, Kırcı da ilk turu geçemedi. Kırgın ise elemelerde bir üst tura çıktı. Ancak dünya 302 numarası Horansky karşısında 2 sette kaybederek teklerde turnuvayı bitirdi. Çiftlerde ise Kırcı ile beraber devam edecek. Cem ise daha oynamadı. Tuna Altuna ise çiftlerde ortağı ile mücadele edecek. Devam eden oyuncularımıza başarılar diliyorum.

GÜNEY SAHİLLERİ TENİSİN KALBİ

Güney doğu sahillerinde bugün kayıtlı 826 tenis kortu bulunuyor. Bu sayının sürekli artmakta olduğunu görüyoruz. Bu şu anlama geliyor;
Antalya, Türkiye'de tenisin merkezi olduğu gibi aynı zamanda uluslararası bir tenis cenneti! ATP'de, nasıl olduysa aynı İTF gibi bu cenneti kullanmaya başladı. Wimbledon öncesi ülkemizde ilki geçen yıl düzenlenen ATP 250 çim kort turnuvasının ikincisi bu sene yine bu cennette gerçekleşecek.

KISA KISA

Oynadığı son 7 finalin tamamını kazanan Çek Kvitova, bu sezonki 5. şampiyonluğunu, çim korttaki 4. kupasını, kariyerinde ki 25. kupasını WTA Birmingham'da kazandı.

Federer, Stuttgart'ta tekrar kazandığı bir numara ünvanını kaybetmemek için çıktığı maçta Coric'e yenildi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA