• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Roland Garros’ta biz de vardık NECDET KESTELLİ

Roland Garros’ta biz de vardık

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.06.2018, 00:00

Önemli Grand-Slam'lerden biri olan Fransa'nın Roland Garros'unda gençlerimizle kortlarda adımızı duyurduk. Genç yıldız adayı kızımız Selin Övünç, Junior kariyerinde ilk kez Fransa Açık Tenis Turnuvası Roland Garros'un gençler eleme tablosunda yer aldı. Selin Övünç, Fransız Monnet'yi yendi ancak ardından oynadığı Curmi'ye maalesef yenildi ve ana tabloya çıkamadı.
17 yaşındaki oyuncumuzu candan kutluyor ve alkışlıyorum.

CEM İLKEL'DEN GÜMÜŞ MADALYA

Özbekistan'ın Andican şehrindeki toplam 25 bin dolar para ödüllü Futures turnuvasına 1 numaralı seri başı olarak katılan dünya 280 numarası Milli oyuncumuz Cem İlkel, finalde karşılaştığı ev sahibi ülkeden Fayziev'e 2-0 yenilerek ikinciliği elde etti. Yine de büyük başarı.

ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY GELİYOR

Son zamanlarda aldığı neticelerle epey alkış toplayan milli gururumuz Çağla Büyükakçay bir numaralı seri başı olarak katılan İtalya'daki 25.000 $ toplam ödüllü ITF Grado tenis turnuvasında hasret kaldığımız şampiyonluğa ulaşarak eski günlerine dönmekte olduğunun sinyallerini verdi ve sevindirdi. Çağla, önce Gorgodze'yi 4-6/6-3/6- 1, ardından Zarazua'yı 6-2, 7-5 ve finalde de İtalyan Di Giuseppe'yi 6-2, 6-2 yenip şampiyon oldu! Kutluyor ve devamını bekliyoruz.

EREL UMUT VADEDİYOR

Aynı turnuvaya ana tablodan katılan ikinci yıldız adayımız dünya 21 numarası 17 yaşındaki Yankı Erel, ilk turda 15 numaralı seri başı Diaz Acosta'yı yenerek ikinci tura çıktı ve genç erkeklerde ana tablo maçı kazanan ilk isim oldu. Ancak devamını getiremedi. Wassermann'a yenilerek turnuvaya veda etti. Başarısından mutluluk ve gurur duyuyoruz.

TUNA ALTUNA GELİYOR

Milli oyuncumuz çiftler ustası 29 yaşındaki Tuna Altuna partneri Bulgar Lazov ile İtalya'daki future turnuvasında kariyerinin 22. şampiyonluğuna ulaştı.
Alkışlanması gereken bir başarı. Bravo.
Başarılı sporcu, Antalya ITF Turnuvası'nda da özlediğimiz şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA