• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altınordu Süper Lig yolcusu YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Altınordu Süper Lig yolcusu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.03.2018, 00:00

Başkan Seyit Mehmet Özkan hepimiz biliyoruz ki yeni Altınordu'nun yaratıcısı. Kırmızılacivertliler Özkan'ın koyduğu hedefleri erken yakaladı, zamanından önce Birinci Lig vizesi aldı. Sezon başında da, başkana, "Süper Lige çıkar mısınız ?" diye görüşü sorulduğunda, "Henüz erken" yorumunda bulunmuştu. Ama bu alınlarından öpülesi çocuklar Süper Lige göz kırpıyor. Tam 8 maçı deplasmanda kazandılar, 39 puanın 24'ünü dış maçlarda aldılar. Ankaragücü'nü 2-0, Çaykur Rizespor'u 3-0 yenerek Türkiye'nin hayranlığını kazanmışlardı. Dün de Adana zaferini (3-1) eklediler, ligde 5.sıraya yükseldiler. Bundan sonra Puan Cetvelinde üzerlerindeki Ümraniye ve İst.Spor'la İzmir'de oynama avantajına sahpiler. Bu hafta perşembe günü İst.
Spor'la 16.00'da Doğanlar Stadında oynanacak maçın sonucu Altınordu'nun durumunu netleştirecek. İçerde Denizlispor ve Manisaspor'la karşılaşacak olması da Altınordu'yu Süper Lig yolunda şanslı kılıyor, Zirve ile 5 puan kapatılmayacak gibi değil. Yeter ki Altınordulular inansın ve Süper Lige çıkmayı istesin.
Altınordu tempolu futbolu ve sağdan soldan bindirmeleriyle Adanaspor defansını hallaç pamuğu gibi dağıttı.

TEMPOYLA ADANA'YI YIKTILAR

Kerim Avcı eğer gol pozisyonlarında böylesine cömert olmasaydı, Şeytanlar skoru çok daha fazla büyütebilirlerdi. Erdoğan Yeşilyurt her geçen maç yeteneğinin üzerine biraz daha koyuyor. Füzeyle attığı ilk gol ancak o'nun başarabileceği bir artıydı. Ben bu galibiyeti kalp krizi geçirdiği halde özürlü evladına yemek verebilmek için doktorlara yazılı belge veren ve evinin önünde geçirdiği krizle hayatını kaybeden aksaçlı taraftar Hilmi Rakalar'a (Baba) armağan ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA