• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altınordu potaya girdi YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Altınordu potaya girdi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.02.2018, 00:00

Altınordu, Elazığspor ve Ankaragücü galibiyetlerinin rastlantı olmadığını kanıtlayarak, kendisi gibi çıkış gösteren Balıkesirspor'u da yenerek üçte üç yaptı, Play-Off adayları arasına adını yazdırdı. Şeytanlar "Baskın basanındır" parolasıyla başladıkları maça Erdoğan Yeşilyurt-Barış Alıcı kollektif şirketinin harika ataklarıyla ve de peşpeşe gollerle maçın başlarında durumu 2-0 yaparak Balıkesirspor'u şaşırttılar. Önce Erdoğan birinci gole adını yazdırdı, daha sonra mükemmel işlediği sol kanattan Barış'a ikinci golü attırıverdi. Daha sonra yine Erdoğan'dan gelen nefis pasta Mirkan'ın çizgiden çıkarılan topu gol kadar güzeldi.

KALECİ RİSK ALMAMALI

Altınordu'nun güzelliklerinden sözederken büyük yetenek olduğunu her zaman vurguladığım genç kaleci Erce Kardeşler'in ve Altınordu defansının rahatlığın önüne geçen laubaliliklerini de vurgulamak isterim.
Bir kaleci korner çizgisi kenarında futbolcu çalımlamaya kalkmaz.
Rakibe çarpan top geldi kalenin önüne bir Balıkesirsporlu futbolcu olsa bedavaya gol yenecek. Sonra pozisyon üretmeye çalışmak varken devamlı Erce ile oynamanın ateşle oynamak olduğunu bilmeliler.

BALIKESİRSPOR GEÇ KALDI

Balıkesirspor ilk yarıda hemen hemen yoktu. Bal-Keslerin pasifliği ve ilk atağı ancak 18. dakikada düşünebilmeleri, hocaları Giray Bulak'ın tepkisine yol açtı. Ancak ikinci yarıda toparlandılar. Takımın en iyisi ve golü düşünen futbolcusu Abdülkadir Özgen nefis bir golle takımını sonuç için umutlandırdı. Konuk takım maç sonuna dek baskılı oynadı ama puanı getirecek bir ikinci golü atamadı. Balıkesirspor bir devre öyle bir devre böyle oynayacaksa Bulak futbolcuların kulaklarını çekmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA