• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Savulun Altınordu geliyor YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Savulun Altınordu geliyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.02.2018, 00:00

Rize Rize olalı böyle bir rakip görmedi, böyle bir takımla karşılaşmadı. Çaykur Rizespor geçen sezon son haftada Trabzonspor'un, Bursaspor'a evinde yenilmesinin azizliğiyle Süper Lig'den düşmüş, futbolseverleri taraflı, tarafsız kahretmişti. Bu sezon G.Birliği'nden Vedat Muric'i başta, büyük transferler yaptılar, yabancıların en iyilerini topladılar, şampiyonluk için and içtiler.
Ligin zirvesinde Ümraniyespor'la liderlik mücadelesi yapıyorlardı. O kadar iddialı durumdaydılar ki Altınordu ile dün evlerinde oynayacakları maça İDDAA konuk takımın galibiyetine 5 lira değer biçmişti. Ama Altınordu'yu, genç yıldızları, süper Türk Gençleri'ni tanımıyorlardı. Kırmızı-lacivertlilerin adı, "Lider devirene" çıkmıştı.

ŞEREF KÜRSÜSÜNE ÇIKARALIM

Ankaragücü'nü başkentte devirdiler, dün de Ç.Rizespor'u sıraya dizdi.
Hem de harika futbol ve muhteşem bir skorla. Bunlar kafaya koymuş büyük geçinenleri yenmeyi, sırada şimdi Ümraniyespor var. Bu havayla bu takımın karşısında kolay kolay kimse duramaz. Başarılı teknik direktör Hüseyin Eroğlu ve öğrencilerini A'dan Z'ye, hiçbirini ayırt etmeden şeref kürsüsüne çıkaralım. Altınordu'nun hem büyük takımların hem de Avrupalıların radarına aldıkları genç kaleci Erce Kardeşler muhteşem bir maç daha çıkardı, yüzdeyüz gollere pençelerini soktu. Defans ve orta saha mükemmel bir organizasyonla alkışlanırken attığı iki nefis golle maçın Erce'den sonraki diğer kahramanı Barış Alıcı'ydı.

AVCI KARDEŞLE R HARİKA

Bu arada takımın üçüncü golünü atan Kerim Avcı'yı 'es' geçmeyelim.
Başarılı oyununun yanı sıra Barış'ın gollerinde de verdiği güzel paslarla pay sahibi oldu. Altınordu son 4 haftadır yenilmezliğini sürdürüyor, maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi. Ama bu takımı Türkiye seviyor, yabancısız mücadelesine şapka çıkarıyor. İstikamet belli:
Play-Off. Ardından Süper Lig gelirse tadından yenmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA