• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Havaya girersen... YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Havaya girersen...

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.02.2018, 00:00

Ankaragücü ve ÇAYKUR Rizespor gibi şampiyonluğa oynayan takımları deplasmanda farklı mağlup eden Altınordu belli ki bu zaferlerin ardından havaya girmiş. Bu kritik karşılaşmaları kırmızı-lacivertliler tempolu futbolla rakibi dağıtarak futbol oynamasına izin vermeyerek kazanmışlardı. Oysa ligde Play-Off'a gitmek istiyorsanız her karşılaşmayı aynı ciddiyet ve istekle oynayacaksınız. Bu nedenle Samsunspor önünde bildiğimiz Altınordu'yu göremedik.
Tempo yapamayan, rakibi hataya zorlayamayan bir ekip vardı sahada. Bu da Samsunspor'un işine geldi. Kırmızı-beyazlı konuk ekip defansa ağırlık vererek kontrataklarla golü aradı.
Engin İpekoğlu Ayite'yi bile ancak ikinci yarıda oyuna aldı.

OYALAMA TAKTİĞİ

Altınordu Erdoğan'la golü buldu, kazanma şansı elde etti.
Ama golü attıktan sonra ortaya çıkan laubalilik yan paslar, geri paslarla oyunu soğutma anlayışı Samsunspor'un ekmeğine yağ sürdü. Beraberlik golü müşterek hataların bir sonucuydu. Neticede 1-1'lik sonuç Play-Off hedefiyle oynayan Altınordu'nun büyük kaybına yolaçtı. Deplasmanda ilk devrede 4-1 yendiği bu takımı kırmızı-lacivertliler İzmir'de yenememe tabusunu yine kıramadılar. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun oyuncularının kulaklarını çekmesi lazım. Maraton uzun ama içerde, dışarda kazanamazsan hedeften uzaklaşırsın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA