• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İnsanlığın resmini çizebilir misiniz? YUNUS KARAKAYA

İnsanlığın resmini çizebilir misiniz?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.10.2017, 00:00

Ey CHP'li kardeşlerim, Ey Recep Tayyip Erdoğan düşmanları, Ey AK Parti düşmanları, söyleyin, bana insanlığın resmini çizebilir misiniz?
Çizemezseniz o zaman geçen hafta yaşanan iki olayı inceleyin ve biraz da insanlık görün. Her şeyin siyaset ve iktidar olma kavgası olmadığını anlayın artık.

BAYKAL'IN RAHATSIZLIĞI

Biliyorsunuz CHP'nin eski genel başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal önemli bir rahatsızlık yaşadı.
Tüm Türkiye Deniz Bey'in rahatsızlığına üzülüp sağlığına kavuşması için dua ederken, Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım devletin tüm imkanlarını seferber etti.
Zaten bundan sonra yaşanan olayları Deniz Baykal'ın eşi Olcay Hanım, "Cumhurbaşkanı çok ilgilendi. Başbakan da öyle.
İkisi de geldiler. Yakından takip ediyorlar. Her gün iki üç bakan geliyor hastaneye ziyarete, sağolsunlar" sözlerinden birileri umarım insanlık dersi çıkarır.
Hani Recep Tayyip Erdoğan rahatsızlandığında ölsün de kurtulalım diyecek kadar alçaklaşan CHP'liler var ya insanlığın nasıl bir şey olduğunu anlamışsınızdır umarım.
Bakın Deniz Baykal ile uzun süre CHP'de siyaset yapan Serap Gür, yaşananlar karşısına sosyal medya hesabından neler paylaşmış.
"Nemacılar, Deniz Baykal sayesinde hayatı değişenler, kene gibi yapışıp yıllarca kanını emenler, insanları küstüren kaçırtan sahtekarlar, şimdi ne hissediyorsunuz?"

KÖTÜLEDİĞİ BAKAN HAYATINI KURTARDI

Bir insanlık dersi de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya'dan.
Ankara'dan İstanbul'a gelen bir uçakta rahatsızlanan oyuncu Seren Fosforoğlu'na aynı uçakta bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın müdahale ettiğini biliyorsunuz.
Peki Seren Fosforoğlu'nun bir gün önce twitter'dan Bakan Kaya ve eşi hakkında iftiralarda bulunan Küçükkaya'ya sahip çıkarken, "Siyasetçinin yapamadığını İsmail Küçükkaya yapıyor.
Görevimiz diye manifesto yayınlıyor. Anlaşılır ve net!" şeklinde paylaşımda bulunduğunu biliyor musunuz?
Oysa Seren Fosforoğlu'nun hayatı 24 saat geçmeden Bakan Kaya tarafından kurtarıldı.
Fosforoğlu, daha sonra twitter'dan Bakan Kaya ve eşi hakkında iftiralarda bulunan Küçükkaya'ya sahip çıkarken bugün, 10 bin metre yukarıda yaşanan anları Instagram hesabından minnetini şu sözlerle paylaştı:
"Sevgili dostlar dün seminer dönüşü uçakta rahatsızlandım.
Gözümü açtığımda yanımda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın @drbetulsayan vardı.
Uçakta ilk müdahaleyi yaptı ve devamında da beni arayarak ilgisini eksik etmedi. Sayın bakana çok teşekkür ederim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA