• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ne yapmak istiyorsunuz? YUNUS KARAKAYA

Ne yapmak istiyorsunuz?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.10.2017, 00:00

Doğan Medya grubu Allah'ın varlığını ve birliğini tartışacak kadar aciz içine düştü. Bulduğu her fırsatta İslam dinine, Müslümanların inançlarına saldırmayı adet haline getiren Hürriyet Gazetesi, işi o kadar ileriye götürdü ki, Allah'ın varlığını sorgulamaya bile başladı.

BU NE SAYGISIZLIK

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, hafta sonunda kaleme aldığı son yazısında Allah'ın varlığını sorgulayacak kadar ileri gitti. Yazısında Dan Brown'la, 'Başlangıç' adlı kitap hakkında konuştuklarını söyleyen Özkök, Brown'un kendisine "Kitapta iki kahraman var. Biri Edmond, 'Tanrı yoktur. Dinler ölecektir' diyor, öteki Langdon 'Belki vardır, dinler de ölmeyecek' diyor. Siz hangisinden yanasınız?" diye sorduğunu ve kendisinin de bu soru karşısında "Ben Langdon'dan yanayım" dediğini yazdı.
Özkök, yazısında Dan Brown'un Hz.
Adem ve Havva'nın gerçek olmadığını ve bunun bir moral hikayesi olduğu görüşüne de yer verdi.

BANA NE SENİN CİNSEL TERCİHİNDEN

Elif Şafak popülerliğini yitirmeye başlayınca, gündeme "Cinsel" tercihini açıklayarak geldi. Sanki millet onun cinsel tercihini merak ediyordu da.
Bana ne kardeşim senin cinsel tercihinden!
Bana göre bir yazar cinsel tercihleriyle değil, kitaplarıyla, yazılarıyla, ortaya koyduğu eserleriyle gündeme gelmeli. Bir dönem teröristbaşı Gülen'in prenslerinden olan FETÖ firarisi Eyüp Can'ın da eşi olan Elif Şafak, Türkiye'ye ihanet içerisinde olmaya devam etsin.
BU İLK DEĞİL
Ülkesinde cinsel tercihiyle ilgili baskı gördüğünü ima eden Elif Şafak'ın Türk Milleti'ne yaptığı hakaret ilk değil aslında.
Şafak, "BABA VE PİÇ" kitabında da Türk Milleti'ne hakaret etmişti ve o zamanlar Şafak'a en sert tepkiyi BBP Lideri rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu vermişti.
Şafak'ın kitabını eleştiren Yazıcıoğlu, şunları söylemişti: "Zaten kitabın isminden de belli. Kendi adını ve soyadını yazmış olarak görüyorum. Bu hanımefendi Türklüğe ve Türklük değerlerine hakaret etmektedir.
Ama ne yazık ki siz uluslararası arenada himaye görmek istiyorsanız Türklüğe, Türk tarihine hakaret edeceksiniz. Türk Milleti'nin değerlerine hakaret edeceksiniz, o zaman her yerde himaye görürsünüz. Eğer piçlerle filan iç içeyseniz ruhunuzda piçlik varsa o zaman sizi Avrupa'da kucaklarlar.
Yeter ki Türklüğe hakaret edin. Yeter ki değerlerimize sövün. O zaman Avrupa'yı arkanıza alırsınız. Bir yazarın kitabına bakın piçliği özendiriyor, Türk tarihine hakaret ediyor. Bunların adına da 'insan hakları' diyorlar. Şehidin hakkından ailesinden, kolunu bacağını kaybeden gazinin hakkından bahseden kimse yok."

TEBRİKLER

Fizik tedavi gördüğüm Borfiz'in ulaştırma sorumlusu benim sürekli kahrımı çeken Neşet- Mehtap Baygut'un çiftinin geçtiğimiz günlerde bir bebeği oldu. Berke Deniz ismi verilen bebeğe sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilerken Neşet-Mehtap Baygut çiftini de tebrik ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA