• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Hafta sonundan haberler

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.01.2010, 00:00
Hülya Avşar'lı uzun yazımdan sonra size bu köşeden minik minik haberler iletmek istiyorum. Geçtiğimiz hafta cuma gecesi davetli olduğum halde gidemediğim (Lavanta'da olmak zorundaydım) Tanyeli'nin yaş günü vardı. Basına kapalı olan bu gecede en büyük özellik Ajda Pekkan'ın arkadaşlarına hazırladığı minik sürprizlerdi. Geceyi baştan sona Ajda üstlenmiş. Beyoğlu Ece Bar'da yapılan bu davete Semiramis Pekkan, Oya Germen, Tanyeli'nin ablası katılmış ve çok özel gecede boşanma dedikoduları çıkan Tanyeli ile eşi Alex mutluluklarının zirvesindeymiş. Mutlu Yıllar Tanyeli. Bu arada Tanyeli ve Alex ocak ayının sonuna doğru Atina'ya gidip Alex'in yeni yaşını kutlayacaklar o güne de davetliyim.

EN BÜYÜK CASİNO
Dolup dolup taşan Kıbrıs otellerine bir yenisi katılıyor. Ortadoğu'nun en büyük ve en modern casinosuna sahip dev bir otel açılıyor. Karadenizli Boz Ailesi'ne ait olan bu muhteşem otelin adı Bumerang ve açılışı mayıs ayı imiş.

ZENGİNLER KULÜBÜ
İstanbul Zincirlikuyu eski HSBC binasının yerine de dev bir otel açıldığını biliyorsunuzdur. Ama bu otelin içinde özel kartlarla girilebilecek dünya çapındaki "Zenginler Klübü"nün bulunduğunu biliyor muydunuz?

BÜYÜK BİR SÜRPRİZ
Dostluk başka şeydir... Hiçbirimizi candan dostlarımız kadar kimse mutlu edemez. Bazı kişiler vardır ki onları görünce veya varlıklarını hissedince tüm iç huzurumuz ve kendimize olan güvenimiz tepeye çıkar. İşte benim bu dostlarımdan biri hafta sonu bana sürpriz yaptı ve tek başına İzmir'e geldi. Ahu Aysal... İstanbul'da havaalanına giderken "Canım İstanbul'dan bir şey istiyor musun? Şu anda yoldayım" dediğinde heyecandan kalbim çarpmaya başladı. Bir kaç saat sonra sayısız güzellikleri paylaştığım arkadaşımla Swiss Otel'deki odasında hasret gideriyorduk. Lavanta'da ayırttığı masasında bizim çocukların hazırladığı özel menüsü masaya geldiğinde davet ettiği Şebnem (Bursalı) ile sohbete dalmışlardı bile... Bir müddet sonra bu ekibe Şenay (Düdek), milli çiçekçimiz Aysel (Uysaler)de katılınca doyulmaz bir gece yaşandı.

CUMBALI EVLER KORUMADA
Pazar sabahı gazetemizin tv kanalı Yeni Asır Tv'deydim. Şeküre'nin programında bol bol sohbet ettik. Programda onun yaş gününü de kutladık. Sayısını unuttuğum pasta ve çiçek geldi. Bu arada Fondü Restoran'ın sahibi Şefika programa katıldı ve cumbalı İzmir evlerinin korunması için bir heyet kurduklarını öğrendim. Çok kişi de yardım ediyormuş çok mutlu oldum.

TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ
Pazar günü öğlen Ahu'mla bence İzmir'in değil Türkiye'nin en iyi balık restoranlarından biri olan Sipari'ye gittik. Muhteşemdi. Sahibi Mehmet Önen karşılamadan uğurlamaya kadar yanınızdan ayrılmıyor. Yemekler rakipsiz, tatlı ve meyvelerin sunumu inanılmaz güzel. Boşu boşuna Ajda Pekkan ortaklık teklif etmedi. Bu dev müesseseden neşe içinde ayrıldık. En yakında dönmeye söz alarak Ahu'mu İstanbul'a uğurladık.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA