• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Yılbaşı bahane dostluklar şahane

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.12.2010, 00:00
Yeni yılı her birimiz ayrı yerlerde karşılayacağımızdan dostlarla önceden bir araya gelerek keyifli bir kutlama yapalım dedik

Bu pazar günü evinize bir söyleşi ile değil de; madem yılbaşı geliyor, İstanbul'da dostlar arasında yaptığımız yemeği aktarmak istiyorum. Küçükken hatırlarım, yılbaşı gelince günlerce öncesinden haftalığım, biriktirdiklerim yettiğince anneme, babama, ağabeyime, çok yakınlarıma hediyeler alır; kimse görmesin diye odamda, stratejik yerlere saklardım. Tabii ki en büyük haz o hediyelerin verildikleri anlardı. Büyüyünce bu kez ailem dışında beraberce yeni yıla girdiğim arkadaşlarımla paylaştım hediyeleri. Şimdi ise yaşlandığıma göre; tüm dostlarımın benim gibi genişleyen aile ve arkadaş yelpazesi olup ayrı yerlerde olacağımız için yeni yılı karşılayacağımız yer daha önce bir araya gelip kutlamayı tercih eder olduk. Yeni yıl bahane, dostluklar şahane...

ÜNLÜLER GEÇİDİ

Geçen akşam canım Ahu'mla, size önümüzdeki günlerde aktaracağım Milano yolculuğumuzda karar verdiğimiz gibi rüya oteli Leş Ottomans'ta buluştuk. Yavaş yavaş ekip tamamlandı. Ala Şirin, İsmail Akkaya, Ceyla Aysal, Ercan Akın, Bora Üçer, Ajda Pekkan ve Burcu Güney, harika bir müzik ziyafeti ile yemek salonuna geçtik. Yine geçen gün beni Saba Tümer aradı. Yılbaşı çekimleri için Les Ottomans'ı düşünüyordu. Saba'yı çok sevip takdir ettiğimden, hemen aralarını buldum. Otel işletmesinin büyük bir bölümünü ele alan Ceyla çok yardımcı oldu. Has Oda Saba'cığımın emrine verildi. İşte bu muhteşem müzik ziyafeti oradan geliyordu. Size ilk mi söylemiş oluyorum? Yılbaşı'nda Saba'da kimler yok? Ferhat Göçer, Bengü, hande Yener, Meyra... Hepsine de Sinan Akçıl eşlik ediyor.

MUHTEŞEM GECE

Karşı masamız çok sevip saydığım Yaşar Ahçıoğlu ve dostlarınındı. Önce klasik müzikle başlayan gece Ahçıoğlu'nun ve misafirlerinin okuduğu alaturka şarkılar ve Karadeniz türküleri ile devam etti. Hele çok sevdiğim Duran Akbulut ile eşini de görünce çok mutlu oldum. Masa arası paravan kalktıktan sonra "bir sizden bir bizden"e geçildi. Bir tek Ahu'mun şovu gerçekleşmedi. Bale sözü verdi. Yeni yılda bekleyeceğiz. Ömrümde yediğim en güzel incik kebabını, patlıcanı ve pilavı yedim. Harika bir açık büfemiz vardı. Şahane bir ambiansımız, muhteşem bir pozitif enerji... Dediğim gibi yılbaşı bahane, dostluklar şahane. Bu arada şu an kulağımda olan Ajda'mın sıhhatimi düşündüğü için hediye ettiği kulaklığı geçemeyeceğim.

Twitter'dan naklen yayın!
İsmail, Cihan ve ben son günlerin en flaş yeri Emre Ergani ve İzmirli Yusuf Davidas'ın işlettiği yılın kulübü diyeceğim W'ya uğradık. Onur Baştürk'ün hazırladığı bir gece imiş. Tek kelime ile MUHTEŞEM'di, gecenin detayları saniye saniye twitter'da yayınlandı. Herkes ama herkes orada idi. Helal olsun diyorum bu ekibe. İnanın gençliğimde bile diskoymuş, gürültüymüş sevmedim. Uzun zamandır ilk defa bir mekanı bu kadar beğendim. Tavsiye ediyorum.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA