• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Ajda Pekkan'a beyaz elbise çok yakışmış

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.01.2011, 00:00
Seyahat hatıralarımdan güncel hayatımın köşesine yer kalmadı. Ama Hürol bey (Dağdelen) ne yaptı ne etti bu köşeyi çıkardı bana, sağolsun. Önce benden evvel sizlerle günün moda haberlerini ve kendi güzel yorumlarını paylaşan Meral Simson Sarmaşık gazetemizde yazmaya başladı. Kendisine hoşgeldin Meral demek istiyorum.

SON SÜRAT UÇAĞA

Size kısaca hafta arası neler yaptığımı aktarıyorum. Pazartesi Cratos'un zarif sahibesi Ayla Bozoğlu'nun annesinin cenazesine gittim, Manisa'ya. Allahtan rahmet diliyorum. Manisa'da aileyi görüp başsağlığı diledikten sonra Aysel'imin son model minibüsü ile havaalanına 60 km ile son sürat uçağa yetiştik. İstanbul'da maalesef 25 dakika uçakta görevlilerin kapıyı açmaları için bekledikten sonra Tarabya'ya Ajda'mın şoförü atıverdi hala bir numara olan Kıyı Restoran'a... Kalkan balığımızı yerken nefis bir sohbet sürdü ta kahvelerimizi içtiğimiz Papermoon'a kadar. Söylemeden edemiyeceğim, beyaz elbisesinde yıkılıyordu Ajda'm. Yakında yeni dev projeleri haberdar edeceğim.

HAYRİ YAZICI ARAYINCA

Ertesi gün uçağa gidiyordum ki Hayri abim (Yazıcı) telefonla aradı. "İstanbul'dayım sakın dönme. Kanyon'a geç, geliyorum" dedi. Kırabilir mısın?
Her arayışımda "Köprü çok kalabalık" dedi. Neyse vardığında ilk telefonu Bursa'dan açtığını anladım. Son sürat Rumelihisarı'na geçtik. Meğerse kızı Bahar, damat Ozan Şer ve Nur (Yerlitaş) oradalarmış bile. Harika bir meze karması, (hamsili mısır ekmeği yıkılıyor) veee en ünlü balık üstadı Kahraman'ın Kalkan balığı... Tek kelimeyle her gittiğimde ayrı bir hazla ayıklıyorum o balığın kılçıklarını, düğmelerini. Ellerine sağlık Kahraman kardeşimiz...

EYVAH KİMLİK KAYBOLDU!
Yani Kalkan balığı günleri yaşadım. İzmirim'deyim, hazır balıkla başlamışken bu gece Veli balık Pişiricisi'nde Granyoz iyi gider dermişim. Bu arada İstanbul'a giderken hüviyetimi bulamadım alanda dünya tatlısı THY yer hosteslerinden bir kızımız çok yardımcı oldu, alan polisine geçtik. Kendimi tanıttım, ayrıca kızımız Yeni Asır'da yazdığımı söyledi. Ben de "doğru bakın orada resmim de vardır" dedim. Polis arkadaşlardan biri 'Beyefendi, geçenlerde böyle bir olay oldu. Hatta bir gazetenin yazarı olduğunu söyleyen arkadaş gazete kimliğini bile gösterdi" dedi, sonradan anladım ki adam aranıyormuş... Sonuçta temiz çıktı kimliğimiz tabii. Uçağa giderken öbür cebimden çıktı kimliğim. Söylemedim tabii ki, rezil mi olalım yaşlı falan diye? Bunları okurken çok gülecek THY hostesi Canan İskender'e çok teşekkürler.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA