• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Dünyaca ünlü sanatçılar Yeni Asır'a konuk oldu

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.01.2011, 00:00
2010'da başta Ajda Pekkan olmak üzere Enrico Macias, Hülya Avşar, Cavalli, John Collins, Al Pacino, Brooke Shields, Jude Law gibi isimlerle sohbetlerimi sizlere ulaştırma imkanı buldum

Hepinize mutlu, sağlıklı bir yıl diliyorum yeni yılın ilk pazarında. Size Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuruyeti'nden sevgilerimi yollarken, bu yazımda beraber olduğumuz tüm yıl içinde sizlere nakletmeye çalıştığım sohbetleri anmak istedim. Güzel hisler uyandirabildimse ne mutlu bana.
Eskileri anmadan her gün birbirinden ilginç ve güzel şeylere şahit olduğumdan, ki hepsini sizlere aktarmak alışkanlık oldu bende, yılın son gecesinde finalini izlediğim Ajda-Tarkan duetinin provası inanın muhteşemdi. İlk defa dayanamadım bir çok dostumu arayıp yeni yıl tebriği olarak canlı canlı dinlettim.

İNSANA DEĞER VERELİM
Hiçbir zaman negatif olmadım, en azından olmamaya gayret ettim. Sağ olsunlar yollarda olsun, telefon veye mailleriyle olsun hiç tanımadığım değerli kişiler bu köşemiz sayesinde 'Bizi nerelere götürüyorsun?', 'Bizi ne güzel insanlarla tanıştırıyorsun?' deyince ayaklarım yerden kesiliyor. Umarım tecrübeli yazarlarımız da her şeyin iyi olacağı söylenen bu yılda pozitif olup şöyle bir 360 derece dönüp bilhassa pamuklar içinde saklamamız gereken kişiler hakkında hakarete varan kötü yorumlar yapmayıp (herhalde terslik esprisi ile dikkati çekerim diye) herşeye pozitif gözle bakarlar, hep beraber elele güzel şeyler yaparız.
Mesela bir modacımızın yazısında okudum, yeri doldurulamayacak bir duayenimiz için aynı elbiseyi iki kere giymiş de parayı yaşlılığındaki doktorlara saklıyormuş hakaretine çok üzüldüm.
Unutmayalım ki çok büyük değerleri çok genç kaybettik ve yeri doldurulamayacak kişilerin değerlerini sonradan öğrendik. Bu yüzden bu yıl yukarıda dediğim gibi hayata pozitif bakalım belki daha güzel şeyler yaparız.

KİMLER GELDİ, GEÇTİ
Gelelim bizim tüm senemizi geçirdiğimiz pazarlarımıza... Çok mutluyum ki başta Ajda Pekkan olmak üzere Ahu Aysal Kerimoğlu, Ferdi Özbeğen, Yalçın Ayaydın, Serdar Eren, Eren Yorulmazer, Enrico Macias, Yüksel Uzel, Abba, Hülya Avşar, Cavalli, Selma Türkeş, Sıla, Prof. Kemal Yücesoy ile eşi ve daha birçok değerli kişiler benim dostum ki ve pazarları evlerinize konuk ettim.
Bu arada, bir de bonus olarak gittiğim bilhassa New York gezilerimde görüştüğüm ve size naklettigim John Collins, Al Pacino, Brooke Shields, Jude Law, John Ricmond... ve daha niceleri ile görüştüm.
Ve bu sizlerin sayenizde oldu. Hepinize bunun için ayrı ayrı teşekkür ederim.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA