• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Kelebeğin Rüyası'na 'dev'lerle mini gala

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.04.2013, 00:00
Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nükhet Duru, Saba Tümer ile birlikte Beşiktaş Kültür Merkezi'nde özel olarak hazırlanan galada Kelebeğin Rüyası'nı izledim... Bu haftanın diğer güzel olayı da Fatih'imin doğum günü idi...

İyi pazarlar, yorucu ama çok faal bir haftadan sonra evimde, geçtiğimiz hafta yaptıklarımı sizinle okumak ve o anları tekrar yaşamak ne güzel. Evet, hep derim 'what's next?'. Ama öyle anlar vardır ki yaşadıktan sonra bir anlık bile düşünseniz ayrı bir mutluluk verir. İşte bu 7 gün öyle idi.
Geçtiğimiz pazar Bodrum ile başladım. Oradaki büyük tesislerden birinde koreograflarım ile 2 müzikal koyuyorum sahneye. Yorucu bir o kadar da zevkli bir uğraş. Bu vazgeçemediğim hobimi değerlendirdiğim için de çok mutluyum. (Bu arada belirteyim dermişim...)
Bodrum, inanın kışın daha da ilginç ve huzurlu geldi bana. Trafik rahat, restoran ve kafeler daha sakin, tabiat daha mı yeşil? Çok iyi idi Bodrum.
Döndüm ve soluğu sabah Ankara'da aldım. Canım arkadaşım Ajda'm şu ana kadar verilmiş en anlamlı marka ödülünü aldı. Geçen gün size anlattığım muhteşem Ankara gündeminden İzmir'e dönüyordum ki havaalanında bir sürprizle karşılaştım. Biletim Ankara- İstanbul olarak değiştirilmişti canım arkadaşım tarafından.

FATİH'İMİN DOĞUM GÜNÜ
İyi ki değiştirilmiş. Ertesi gün akşamüstü buluşmak üzere ayrıldım gruptan. İstanbul'daydım ve Fatih'in yaşgünü idi. Hemen 'Sunset'e geçtim, yaptığım sürprize Fatih çok sevindi. Cook-Shop'ların sahibesi süper hanımefendi Ayşe Kazancı ve Merve ile bir hafta evvelki İzmir çıkarmasından sanki hiç 1 saat bile geçmemiş gibi kaldığımız yerden devam... Ne eğlendik anlatamam, herkes gecenin devamı için Ataberk'in 'Zilli'sine gittikten sonra. Her şey bu kadar güzel, Fatih herkese bu kadar efendi iken ne lüzum vardı geçen günkü bazı gazetelerde Fatih'i 10 yaş büyük yazmaya. Hiç kızmadı kendisi ama yazan herhalde şaka yapmadı. Ben bu çocuğu çıktığı günden beri tanırım, o zamanlar uzaktan bile olsa bilirim. Fatih tam 47 yaşında. Hani satmak için yalan ve bozuk haberler yazmak gerekiyorsa benim görüşümün dışında bu hareketler.

KIVANÇ KENDİ HAKİKİ
Aynen bu tarz saçma bir haber daha bu yılın hatta geçen yılın da en iyi ve efendi oyuncularından (benim için en iyiydi) Kıvanç Tatlıtuğ için de yapıldı. Efendim giydiği ceket çakma imiş. Öyle ise ve değilse sen giyene bak. Dünya çapındaki ödüllere layık bu genç fenomeni tebrik edip kutlayacaklarına abuk şeylerle gazetelerini satmak uğruna vakit öldürüyor bazı kişiler. Çakma veya hakiki, hala oralarda mısınız? Hakikisini giyen çağ mı etlıyor. Adamın kendi hakiki...

ÇOK ÖZEL BİR GALA
Ajda'mla buluşup bana söylemediği sürprizine gittik BKM'ye. Beşiktaş'taki o meşhur yerlerine. sezen Aksu, çok eski arkadaşım Nükhet Duru, Saba'cığım, yine eski arkadaş Ahmet San da gruba katıldı ve Necati bey ile Selma Semiz'in hazırlattıkları popcorn menüleriyle bu ayrıcalıklı aktör Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı 'Kelebeğin Rüyası'nı huzur içinde seyrettik. Hakikaten Yılmaz Erdoğan'ı ayakta alkışlıyorum. Tabii Belçim Bilgin, Mert Fırat ve diğer tüm ekip harikaydı. Dekor, kostüm, kurgu, müzik, senaryo... Kucak dolusu tebrikler. Hele filmin bitiminde özel minik galamıza Belçim'im gelişi rengin en güzelini kattı.

GECE NUSRET'TE BİTTİ

Gruptan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'nin kutlamaları ile dopdolu yollardan (helal olsun), 'Nusret'e geçtik. Hiç gitmediğimi söylemiştim Ajda'ma. Hiçbir şeyi unutmadığı, atlamadığı gibi bunu da hatırlamış ve soluğu orada aldık. Buradan tekrar teşekkür ediyorum biricik zarif dostuma baba duygu, neşe, heyecan, sevgi dolu birkaç gün için.
Hepinize neşeli ve başarılı sıhhat dolu, her şeyi pozitif görebileceğiniz bir hafta diliyorum.

Yavut Donat ile birkaç saat

Ben yaşamı sevdikçe, iyi enerjiler de yürümeye devam ettikçe tabiat da bana güzellikler yollamaya devam ediyor. İşte bu güzellikler dolu günlerime İzmir'e döner dönmez bir yenisi daha eklendi. Başarılarıyla, yaptıklarıyla sevilen sayılan kişileri tanımak onlarla sohbet edebilmek bana lütuf geliyor. Beni çok mutlu ediyor, fırsatları kaçırmamak için adeta kendi kendime savaş veriyorum. Bunu çok iyi bilen Genel Yayın Yönetmenimiz Şebnem Bursalı, İstanbul'dan İzmir'e döndüğüm an bana sürpriz yaptı ve birkaç saatliğine misafiri olan Sabah Gazetesi ünlü yazarlarından memleketimizin de en değerlilerinden Yavuz Donat ile beraber yaptığı minik İzmir turuna kattı. Tanışmakla şeref duyduyum Sayın Donat bazı ünvanlara sahip olmanın yalnızca bazı kişilere özgün olduğunu bir kez daha gösterdi bana. Bir yazarın, bir gazetecinin çok yönlü kültürüne sahip kendisi. İlk önce Kemeraltı'na geçtik. Sayesinde, çok sevdiğim Kemeraltı'nın ne kadar çok kişiyi barındırdığını daha sonra sizlere uzun uzun yazacağım özelliklerini Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı İlyas Gönen'den gezimiz sırasında öğrendim. Donat tek tek her yerde not aldı. Ardından çayımızı içerken fotoğraflarını çektim rafine beyefendi yazarımızın. Gelmiş geçmiş devlet büyükleri, sahne ve sinema starları, iş adamları ile diyalogların büyük bir merak ve hazla dinledim. Kendisine sadece bir güzellik yapabildim. Eski arkadaşlarından, sevdiklerinden Ajda'm ile görüştürdüm. En büyükler birbirini mutlak bulur, diye düşünerek yolcu ettik değerli kalemi... Hep derim ya pozitif olun, güzellikler peş peşe gelir. Tekrar iyi pazarlar ve haftalar diliyorum.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA