• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Gerçek animasyonu özleyenler bu yaz Bodrum'a davetli

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.04.2013, 00:00
Tatil köylerinin aranılan koordinatörlerinden Edip Araç'ın teklifi ile WOW Bodrum Resort'te sahneye 2 müzikal koymak için çalışıyoruz. Koreografım Marina ve yardımcısı Sedat Temiztürk'ün şefliğinde nefis gösteriler hazırlıyoruz

İyi pazarlar. Artık yaz mevsiminin daha erken başladığı İzmir'imizin bu pazar sabahında beni okuyorsanız çok mutlu olacağımı da belirtmek isterim. Bu satırları aynı havayı paylaştığım Bodrum'dan yazıyorum. WOW otellerinden Bodrum Resort'ten... Eski tanıdığım ve çalıştığım büyük tatil köylerinin aranılan koordinatörlerinden İzmirli bu işlerin erbabı Edip Araç'ın teklifi ile bu güzel tesiste sahneye 2 müzikal koyma teklifini hiç düşünmeden kabul ettim. Ömrüm boyunca yaptığım eventlerden en sevdiğim işe başladım tekrar.

YENİLİK ARAYIŞI

Büyük tatil köylerinde gittikçe sıfıra düşen o renkli animasyonların maalesef bittiği, bilhassa yabancı dans, hokkabaz, cambaz gösterilerinin kol gezdiği bu dönemde tekrar Türk animasyonlarını büyük bir cesaretle başlatmak sadece Edip'in (Araç) ileri görüşü olabilir. Bunu provalarda misafirlerin yoğun ilgisi ile tattım bir kez daha. Ne kadar heyecanlı olduğumu bilemezsiniz.
Bu gösterilere İzmir'de biraz da olsa el atmak istedim. Ama hala kentimizin İstanbul hayallerinin bitmediğini gördüm. Ömrüm vefa ettiği sürece yeni denemeler yapacağım İzmir'imizde. Ta ki hayal ettiğim eğlenceyi huzur içinde beraberce tadana kadar. İsterim ki Başta İstanbul olmak üzere başka şehirlerin eğlencelerini bizbize yapalım.
İçimi biraz dökmüşken tüm ruhumla Bodrum'da yaşadığım nostalji için bana bu imkanı veren Edip Araç, Wow Bodrum Müdürü Mustafa Yamakoğlu'na, eski dost Mehmet Uygun'a ve birbirinden kibar tüm otel çalışanlarına cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve bu eski güzellikleri tekrar yaşatacakları için onları tebrik ediyorum. Şansıma animasyon ekibi harika... Bunun üzerine kafa dengi tecrübeli Mustafa (Ekmekçi) gibi genç bir eğlence müdürü katılınca kadayıfın kaymaklısı oluverdi. Yıllardır yabancı dans grupları ile çalışan Sunum Sahne (Erol Güner ve Ali Dülger) birçok otelde yaptığı gibi buranın da animasyon ekibini hazırlayarak bu eskiye dönüşün ilk adımını atıyor bu sezon. Bu dönüşe ne kadar memnun olduğumu söyleyemem.
Yıllarca çalıştığım güzel koreografım Marina ve yardımcısı Sedat Temiztürk'ün (Tıpatıp'tan) şefliğinde nefis müzikaller hazırlıyoruz. Bu yaz yüzde 100 eğlenmek, rahat etmek için geçireceğiniz tatilin adresi Wow Bodrum Resort olmalı, eğer ki hakiki bizim animasyonları özledi iseniz.

Yetenek sensin Ahmet!
Dün akşam bir gençle tanıştım ki size anlatmadan geçemeyeceğim. Grand Yazıcı'da Hayri Abim (Yazıcı) ile yediğim muhteşem balık ziyafetinden dömdüm ki, sahnede ilüzyon gösterisini bitirmekte olan bir gencin aldığı son alkışlarını duydum. Ancak şovdan sonra prova yapabildiğimiz için salona geçtim. Bir iki numarasını göreyim dedim arkadaşın. Hiç ümidim yoktu beğeneceğimden. Hayran bile kaldım. Bu kadar hızlı, şirin, bir o kadar da ciddi bir genç Ahmet. 9 yaşında sihirbazlık sanatına el atmış. 12 yaşında da bir tiyatro sahnesinde profesyonel olmuş. 3 'evet' oyu ile 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasına katılmış hatta 6. hafta 1. bile olmuş. Hep yenilikten ve 'tek' olmaktan yana olan Ahmet, hiç denenmemiş şeylerin gösterilerini hazırlamayı seviyor. Buz pisti üzerinde gerçekleştirdiği şovlar gibi. Çok başarılı gösteriler gerçekleştirdiği halde hep daha da iyisini yapmak istiyor. Tek keşkesi katıldığı bir ulusal TV programında şovunu farklı bir tarzda sunamadığı. En büyük arzusu da magicshop... Kendisi ile birçok eventte çalışmayı düşündüğüm bu değerli gencimiz İzmirli üstelik...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA