• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Bodrum'da muhteşem yaşgünü kutlaması

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.09.2013, 00:00
Besim Kazado'nun, Bodrum Thor'da başlayan yaşgünü kutlamaları Mikanos'ta bitti, etkinlikler 7 gün 7 gece sürdü...

İnsan kaç yaşına gelirse, nerede olursa, ne yaparsa yapsın sevenleri tarafından hatırlanması başka bir haz bu dünyada. Kutlamaları benim gibi ne kadar 'sevmem' desek de özel olan o günde aranmak, anılmak hepimizin hoşuna gider. Animasyon kökenli olduğumdan yıllar yılı çocuklarım bana öyle sürprizler hazıladılar ki, hiç ummadığım eski dostlarımla öyle güzel organizasyonlara imza attılar ki (bilhassa Leo ve Selin), her yıl aynı hafta beni uçurdular. Uzun zamandır Bodrum'da bilhassa Grand Yazıcı'da verilen davetlere gelen dostlarımızın çoğu 'iyi ki doğdun da hep beraber olabiliyoruz, en azından 1 gece" diyordu.

RENK AŞKI

Aslan Burcu'nun çoğu özelliklerini taşıdığımdan renk severim. Tüm renkleri bana en güzel şekilde gösteren yakınlarım her seferinde beni çok mutlu ederler. Her sene yaşgününü (o 17, ben 18 Ağustos doğumlu olduğumuzdan) genelde beraber kutlardık Ferdi'ciğimle (Özbeğen)... Bu yıl biraz buruktum, bu yüzden bir başıma olsam dedim ilk kez. Ne mümkün Bodrum'da yeni açılan muhteşem Thor Oteli'nin Genel Koordinatörü Göktan Bal'ın bana sürpriz bir yemek hazırlamış olduğunu öğrendim. Ama her zamanki gibi birkaç gün süren kutlamalar bu yıl 1 gece evvel başladı ilk kez. Her yılki gibi magazinin her yerde, her düzeyde olduğu yazın bu son günlerinde de değişen bir şey olmadığını bu günleri yazmak yerine, size yaşgünü kutlamalarını yazıp masumane bir magazin turu yapmak daha cazip geldi bana.

FERDİ'NİN ANISINA
17'sinde İzmir'den gelen özel konuğum ile kızım gibi sevdiğim Selin, Selin'in ahbapları Hüseyin Başaran'ın harika otelleri Ramada Bodrum'da suşi sunumu ile başlayan yemeğimizde, küçüklüğünden beri tanıyıp sevdiğim otelin sorumlusu Asena'cığım süper bir servis ve sürprizler yaptı peşpeşe. Başarılı bir işadamı olan Hüseyin Bey aynı zamanda sanat dünyasına bağlı ve bu camianın özel kişilerinin sevip saydığı bir isim. Birçok sanatçının yakın arkadaşı. Bunlardan biri Deniz Seki de oradaydı ve de bilmeden en sevdiğim şarkılardan "Deli Mavi"yi buğulu gözlerle dinletti bize... İlk pasta burada kesildi, Ferdi'm adına... Ferdi son canlı performansını, kimseye dinletemediği kendi şarkısını okuyarak burada yaptı desem...

KİMLER VARDI KİMLER...
Veee Thor. Her şeyi ile mükemmel bir ekstra otel. Koordinatör Göktan Bal'a tekrar teşekkürler... İzmir'den 2. konuğum geldikten sonra Spa randevuları çoğaldı masör Uğur'a. Masaj, spa, sauna derken odanızdaki jakuzi keyfi pek hazırlıyor sizi akşama. Tek tek, grup grup deniz tarafına geçtik. Kızım olsa o kadar sevebileceğim Selin Kök, Sibel Vatandost, bu yaz Bodrum'un en dolan makanlarından Pasha's'ın sahipleri Sibel- Erkan Selah, gece hayatımda ilk çalıştığım süper güçlü sesli Serpil Benay, WOW'un çok sevdiğim ikinci müdürü Mehmet Uygun, Bodrum'un ve benim olmazsa olmazım Ferayem, gecenin yıldızı Haluk Kunter, Yeni Asır'da Genel Yayın Yönetmenim Şebnem Bursalı, Cook Shop'ların sahibesi Ayşe Kazancı, ülkemizin en sevilenlerinden Fatih Ürek'im, sağ kolu Mert, Merve, yılların arkadaşı Neslihan Yargıcı, İzmir'den butik kraliçesi Miraç Şenyuva, en iyi organizasyonların öncüsü Ataberk, yılların dostu Hamza Kaya, milli diyetisyenimiz Gülşen Altın, yıllardır benimle çalışmaktan bıkmayan Sedat Temiztürk, WOW'un misafir ilişkileri müdürlerinden, şimdi emlakta olan en güzel koreograf Selda Can, Vogue Oteli'nin pazarlama müdürlerinden Begüm Yıldız, Thor'un genel koordinatörü Göktan Bal, Thor'un sahibesi Deniz Aydanarığ ve kızı Melisa ile 5 yıldır tüm yaşgünlerimi koordine eden ve de yanıbaşımda olan Levent Urhan vardı bu özel günümde... Duygu, neşe dolu harika bir gecede, Thor'un şefi Bektaş, süper bir menü hazırlamıştı. Ferdi'min son kez okuduğu şarkılardan ekranda canlı canlı izleyerik başladık geceye tüm sanatçı arkadaşlarım peş peşe sahne aldılar, hepsine tek tek teşekkür ediyorum.

YARIN: STARLA DOLU

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA