• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Konuşmalarımızda abartıya kaçabileceğimiz bir gün FİLİZ ÖZKOL

Konuşmalarımızda abartıya kaçabileceğimiz bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.08.2009, 00:00
Bugün duygusallığımızı orijinal bir şekilde süsleyerek karşımızdaki kişilere sunabiliyoruz. Konuşmalarımızda abartılı davranabilir ve iletişim içinde olduğumuz kişilerin fikirleriyle çarpışmak isteyebiliriz. İktidar hırsımız ön plana çıkıyor. Sevdiklerimiz tarafından fevrilikle suçlanabiliriz. Kişisel zevklerimizde aşırılıklar ve abartılar söz konusu. Aşk yaşamımızda güçlenme ve sosyal aktivitelerimizde hareket var. Arkadaşlarımızla aramızda gelişen duygusal bağlarımızın bizi olumsuz etkilemesine izin vermemeliyiz.
Bugün doğanlar; aşka çok değer veren, yaşamı yaratıcı bir şekilde hisseden bir kişiliğe sahiptirler. Maddeye olan tutkuları yüzünden mal ve mülk edinme konusunda aşırıya kaçabilirler. Ailenin yaşlılarına düşkündürler. Sabit ve inatçı yapıları onları başarıya çabuk götürür. Yönetici ruhları daima ön plandadır. İdealist ve insancıl kişilerdir. Akıl ve duygusallık birlikte çalışır. Zamanın çok ilerisinde oldukları için, çevreleriyle aralarında daima bir mesafe vardır. Oldukça çekici ve ilginç bir konuşmacıdırlar. Hayal güçleri çok kuvvetlidir.

KOÇ:
Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkileri gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Bugün, ailenizin yaşlı bireylerinden anne, hala teyze gibi kişilerin bazı istekleri olacaktır.
BOĞA:
Planlı bir şekilde davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Ortak çalışmalar gerektiren işlerde, çalışma alanınızın çerçevesini geniş tutmak isteyebilirsiniz.
İKİZLER:
Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir, onlara vereceğiniz destek, sizi oldukça mutlu edecek.
YENGEÇ:
Çevrenizde yapacağınız işlerin ses getirmesini istiyor ve bazı planlarınızı gizli tutmayı seviyorsunuz. Bugün dikkat çekmek için fazla bir şey yapmanıza gerek kalmadan gözler üzerinizde olacak.
ASLAN:
Olayları araştırmayı çok sevdiğiniz için, konularınızın seçimi de bu doğrultuda oluyor. Sıkıntıya gelemiyor ve kendi düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Öğleden sonra daha aktif olacaksınız.
BAŞAK:
Güneş'in burcunuza geçmesiyle, arzularınızda farklı bir anlayışa girdiniz. Bugün koşulların olumlu etkileri sizden yana. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yapmak istediğiniz birçok işin fazlası olacak.
TERAZİ:
Toplumsal işlerde başarı kazanmak, sizin için kolay bir şekilde gelişecek. Yapmak istediklerinizle ilgili yeni projelerin gündeme gelmesiyle birlikte, yeni bir motivasyon kazanacaksınız.
AKREP:
Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu günde, iş birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz güçleniyor.
YAY:
İdealleriniz konusunda taviz vermek istemeyişiniz, hedeflerinizin yükselmesine neden oluyor. Bugün, her şey sizin tarzınıza uygun bir şekilde gelişiyor. Yaratıcılığınız hız kazanıyor.
OĞLAK:
Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar gelip sizi buluyor.
KOVA:
Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü göstermekten vazgeçin. Yakınlarınızın da olacağı ortamlarda paylaşımlarda bulunacaksınız.
BALIK:
İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA