• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bazı sırlar bugün açığa çıkabilir FİLİZ ÖZKOL

Bazı sırlar bugün açığa çıkabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.08.2009, 00:00
Bugün maddi konularla ilgili parasal hareketler yeni bir gelişim gösteriyor. Borç para alışverişi içinde olanlar için dikkatli olmaları gerekebilir. Ödeme zorlukları yaşayabilirler. Yolculuklarda güzel kavuşmalar ve beklenen haberlerin gündem kazanmasıyla birlikte dost toplantıları ve felsefi konulara yaklaşım görülmektedir. Bazı sırların açığa çıkma olasılıkları güçlü. Toplumsal değerler tartışılacak.
Bugün doğanlar; kararlı, sakin ve serinkanlı kişilerdir. Risklere atılmaktan hoşlanmazlar. Arkadaşlık ve dostluk onlar için çok önemlidir. Paranın gücünü kullanarak, güvenlikte olma duygularını tatmin ederler. Çalışmaktan asla yılmayan bu kişiler için, boş şeylerle uğraşmak son derece aptalcadır. Kıskanç ve şüpheci aşıklardır. Duygusal yaşantılarında fazla sahiplenici oldukları için, sevdikleriyle tartışmalara neden olacak olaylar yayabilirler.

KOÇ:
Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecek. Belki partnerinizin isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirmiştiniz.
BOĞA:
Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Fakat, iletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz.
İKİZLER:
Bugün, aşk konusunda kafanız karışabilir. Saygınlık ve kişisel güvenliğiniz çok önemli olacak. Kendinize olan güven duygunuz sayesinde çevrenizdeki kişileri de doğru bir şekilde etkileyeceksiniz.
YENGEÇ:
Bugün, başarı; huzuru ve sağlığı beraberinde getirecek. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir dönemdesiniz.
ASLAN:
İş konusunda hareketli günler yaşıyorsunuz. Çalıştığınız iş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Bitmesi gereken durumlar gündeme gelecektir. Sosyal ilişikleriniz yön değiştirecek.
BAŞAK:
Sosyal bağalantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Kendinizle ilgili değişimlere açıksınız. Fiziksel özelliklerinizle ilgili yenilik yapmak isteyeceksiniz. Yeni tanışacağınız kişilerle aranızda önlenemeyen duygu birliği kurulacaktır.
TERAZİ:
Yoğun çalışma temponuzdan yorgun düştüğünüz anlarda, yalnız kalarak kendinizi dinlendirin ve rahat ortamlarda bulunun. Size uygun kişilerle yapacağınız sohbetlerle zihninizi dinlendirebilirsiniz.
AKREP:
İlişkilerinizde baskın bir portre çiziyorsunuz. Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlüsünüz. Karşı cins sizin için oldukça çakici olmasına rağmen seçici davranmalısınız.
YAY:
İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Kıskanç yönleriniz belirginleşiyor. Sevdiğiniz kişinin her şeyinden kuşkulanabilirsiniz.
OĞLAK:
Maddi konuların önemli olduğu bir gün. Olaylara gelişigüzel yorum getirmekten hoşlanmadığınız için, çekimser tavırlarınızın altında, bazı şeyleri daha iyi kavrama özelliği yatıyor.
KOVA:
Bugün partnerinizle aynı düşünce içinde olmanıza rağmen, farklı dil kullanmayı yeğlemeniz tartışma yaratabilir. Küçük hatalarınız yüzünden isteklerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz.
BALIK:
Kişisel savaşlarınızın olmadığını çevrenize anlatmak için zamanınızı boşuna harcamayın. Bugün, duygusal yaşamınızı kendinize saklayarak sosyal ve finans konularına ağırlık vermelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA